reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
poziomki nic się nie działo za bardzo..
zobacz Ty nie siuedziałaś , ja za bardzo też nie , dziewczyny nie miały z kim pisać to nie pisały i tak pustkami świeciło
paula dasz radę .. nie martw się mała dietka i będzie lepiej
aaniap &&&&
waśnie futrzaczku jak Szymek??
i marzenko jak córcia dzisiaj??
zobacz Ty nie siuedziałaś , ja za bardzo też nie , dziewczyny nie miały z kim pisać to nie pisały i tak pustkami świeciło
paula dasz radę .. nie martw się mała dietka i będzie lepiej
aaniap &&&&
waśnie futrzaczku jak Szymek??
i marzenko jak córcia dzisiaj??
Ja właśnie posprzątałam całą chatę. Wiem,że niedziela,ale jutro od rana mam mieć gościa i musiałabym chyba o 6tej wstać. Za to teraz czuje się jakby walec po mnie przejechał.Dobrze,że M był w domu i mi pomógł. Idę zaraz pod prysznic i do spania bo jutro pobudka o 8mej
marzena9
Fanka BB :)
Paula dzisiaj spokojnie. Coś tam sobie kaszle i wieczorem miała już 38,3. Kaszel jej się trochę "zmokrzył" i czasem się oderwie. Zadzwonię do przychodni jutro ale chyba na wtorek się zapiszę bo jutro rano dopiero dwie doby będą tej jej choroby a lekarstwa na ewentualną infekcję wirusową mamy więc nic nowego nam nie da a jakby to coś więcej miało się okazać to po 3 dobach widać lepiej. Narazie dostała 2xna cały dzień nurofen w syropie i też nie maksymalną dawkę i wystarczyło więc może to nic wielkiego i obejdzie się bez antybiotyków. Zobaczymy jutro.
Najadłam się słodkiego na obiad i teraz głodna się zrobiłam. Zawsze tak mam jak obiad mało konkretny. A w lodówie niewiele jest do jedzenia... To jest dramat!
Mój gra a ja umrę z nudów chyba
Najadłam się słodkiego na obiad i teraz głodna się zrobiłam. Zawsze tak mam jak obiad mało konkretny. A w lodówie niewiele jest do jedzenia... To jest dramat!
Mój gra a ja umrę z nudów chyba
marzena9
Fanka BB :)
No właśnie, czemu nie zrobiłam.
Z tych nudów poszłam połazić po forum głównym i już się nie nudzę bo trafiłam na pożegnanie Pati26 - zginęła w wypadku w zeszłym roku razem z nienarodzonym dzieckiem. Koszmar jakiś. Jakie to życie czasem nic nie warte. Jeszcze ten
Kubica mi w głowie siedzi, jasna cholera. Odliczałam już dni do rozpoczęcia sezonu a tu koniec. Czuję się jakby mi ktoś coś ukradł!
Za to patrzę na mojego sierściucha, który śpi na plecach z ogolonym brzuszyskiem na wierzchu i śmiać mi się chce, takie to pocieszne. A jaki ten brzusiu mięciutki
Za to zaraz idę oglądać Pamiętniki Wampirów bo się ściągnął kolejny odcinek
Z tych nudów poszłam połazić po forum głównym i już się nie nudzę bo trafiłam na pożegnanie Pati26 - zginęła w wypadku w zeszłym roku razem z nienarodzonym dzieckiem. Koszmar jakiś. Jakie to życie czasem nic nie warte. Jeszcze ten
Kubica mi w głowie siedzi, jasna cholera. Odliczałam już dni do rozpoczęcia sezonu a tu koniec. Czuję się jakby mi ktoś coś ukradł!
Za to patrzę na mojego sierściucha, który śpi na plecach z ogolonym brzuszyskiem na wierzchu i śmiać mi się chce, takie to pocieszne. A jaki ten brzusiu mięciutki
Za to zaraz idę oglądać Pamiętniki Wampirów bo się ściągnął kolejny odcinek
reklama