reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
poziomki nic się nie działo za bardzo..
zobacz Ty nie siuedziałaś , ja za bardzo też nie , dziewczyny nie miały z kim pisać to nie pisały :-p i tak pustkami świeciło:-D

paula dasz radę .. nie martw się mała dietka i będzie lepiej

aaniap &&&&

waśnie futrzaczku jak Szymek??
i marzenko jak córcia dzisiaj??

Ja właśnie posprzątałam całą chatę. Wiem,że niedziela,ale jutro od rana mam mieć gościa i musiałabym chyba o 6tej wstać. Za to teraz czuje się jakby walec po mnie przejechał.Dobrze,że M był w domu i mi pomógł. Idę zaraz pod prysznic i do spania bo jutro pobudka o 8mej :(

Paula dzisiaj spokojnie. Coś tam sobie kaszle i wieczorem miała już 38,3. Kaszel jej się trochę "zmokrzył" i czasem się oderwie. Zadzwonię do przychodni jutro ale chyba na wtorek się zapiszę bo jutro rano dopiero dwie doby będą tej jej choroby a lekarstwa na ewentualną infekcję wirusową mamy więc nic nowego nam nie da a jakby to coś więcej miało się okazać to po 3 dobach widać lepiej. Narazie dostała 2xna cały dzień nurofen w syropie i też nie maksymalną dawkę i wystarczyło więc może to nic wielkiego i obejdzie się bez antybiotyków. Zobaczymy jutro.

Najadłam się słodkiego na obiad i teraz głodna się zrobiłam. Zawsze tak mam jak obiad mało konkretny. A w lodówie niewiele jest do jedzenia... To jest dramat!

Mój gra a ja umrę z nudów chyba :(

No właśnie, czemu nie zrobiłam. :p

Z tych nudów poszłam połazić po forum głównym i już się nie nudzę bo trafiłam na pożegnanie Pati26 - zginęła w wypadku w zeszłym roku razem z nienarodzonym dzieckiem. Koszmar jakiś. Jakie to życie czasem nic nie warte. Jeszcze ten
Kubica mi w głowie siedzi, jasna cholera. Odliczałam już dni do rozpoczęcia sezonu a tu koniec. Czuję się jakby mi ktoś coś ukradł!

Za to patrzę na mojego sierściucha, który śpi na plecach z ogolonym brzuszyskiem na wierzchu i śmiać mi się chce, takie to pocieszne. A jaki ten brzusiu mięciutki :)

Za to zaraz idę oglądać Pamiętniki Wampirów bo się ściągnął kolejny odcinek :D:D:D

Oj to nie łaź już po forum tylko się trzymaj naszego wątku. A z Kubicą jakieś nowe wieści są??

reklama
!Operacje udane ale dopiero za tydzień powiedzą czy dłoń da się uratować. Sezon raczej stracony :( A ja od listopada czekam buuuuuu!

Do góry