reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Milla zdrówka życzę

Dziewczyny czy któraś wie co z Poziomką się stało już jej dawno nie było??

Ostatnia edycja:
reklama
Milla szybkiego powrotu do zdrówka :)

Styna Poziomeczka ma teraz trochę na głowie i nie ma zbytnio czasu na kompa ma się niedługo odezwać pisałam w nocy pozdrowienia od niej.

Witam.

Jakiś ten dzień dzisiaj u nas do niczego. Wyspałam się, nie powiem ale już mogłabym znowu pod kołdrę maszerować bo ziewam i coś nic mi się nie chce. U nas w jedną noc śnieg się cały stopił bo ciepło i lało i teraz jest obrzydliwie. Ciekawe czy zima jeszcze wróci, bo straszyli, że w lutym znów ma być biało.

Rany ani gotować mi się nie chce ani na zakupy. A jeszcze Paula od rana pokasłuje i miała 36,7 - niby nic ale to zawsze się tak zaczyna.

Chyba zaraz się położę :)

A, przypomniało mi się. U nas w żlobkach (nie wiem czy wszystkich) nie trzeba mieć pesel żeby dziecko zapisać. Takie brzuszkowe jeszcze też zapisują tylko musi być zaświadczenie o ciąży i ciąża musi być zaawansowana. Tak słyszałam. Może co gmina to inne zwyczaje.

Ostatnia edycja:
Ja cały tydzień miałam taki zamulający ale dzisiaj to już przechodzę samą siebie

Cześć babeczki :happy:

A u Nas ciąg dalszy choróbska ... :-( Szymek odpukać od wczoraj w porządku a teraz zaatakowało męża temp, ból zatok , gardła ehhh załamka
no ale nic apteka po raz kolejny odwiedzona i trzeba się jakoś bronić !

Milla- dużo dużo dużo zdrówka :tak:

U nas w ogóle nie ma żłobka. Do przedszkola zapisałam małą bez problemu w normalnym terminie ale jak widać coś za coś. Teraz może być kłopot bo te roczniki 80' mnożą się jak króliki a to wyżowe wszystko :-p
Pogoda beznadziejna, leje deszcz 3 dzień. Nic tylko dzieci robić :-)

u mnie też pogoda do bani.. masakra jakaś...:baffled:
jak kładłam małą spać to z mężem na góre i też zasnęłiśmy od razu..
dopiero co wstałam...
zarazbędę jeść obiadek ...:tak:
ale przynajmniej nieco lepiej się czuję bo bolała mnie głowa:sorry:

U nas fajnie ciepło chwilowo nie pada ale pizga wiatr makabrycznie...jak nie wieje to normalnie wiosna mam +10 na termometrze

reklama
Do góry