reklama
zanka07
Fanka BB :)
mhm a świstak siedzi i zawija.... :-)
lepidoptera
Witajcie !
A ja dziś ostatni dzień w pracy
idę na wizytę do mojej ginekolog i od jutra L4 - nie mogę się już doczekać!!!
A ja dziś ostatni dzień w pracy
idę na wizytę do mojej ginekolog i od jutra L4 - nie mogę się już doczekać!!!
Bra i jak tak będziemy powtarzać to dzidziolki się nauczą
Lepi no w końcu pora odpocząć
Kurde jakoś się brzydko u mnie zaciąga czyżby miało padać. Muszę się ruszyć umyć głowę bo potem jakieś zakupy muszę wyjść zrobić bo nie wiem o której M wróci a na pewno późno więc on już nie zrobi.
Lepi no w końcu pora odpocząć
Kurde jakoś się brzydko u mnie zaciąga czyżby miało padać. Muszę się ruszyć umyć głowę bo potem jakieś zakupy muszę wyjść zrobić bo nie wiem o której M wróci a na pewno późno więc on już nie zrobi.
Matusia
lepidoptera, słuszna decyzja, psychiczny komfort. Ja jak mam ochotę (tęsknię) idę do pracy (pomijając ferie) pomóc koleżankom, ale wychodzę o której chcę i czuję się taka wolna.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
kamcia, a gram. Tu mam link Matusia a tam podobnie bo Matusiowo od syna Mateusza, bo w sumie to jego farma, ale podzieliliśmy się tk, że ja uprawiam pola a ona bahamaramę na wyspie Jak potrzebujecie tortu to nie ma sprawy bo dziś nic jeszcze nie wysłałam.
jolek, zanka - polecam tą poduszkę rogal, banan czy jak jej tam. Mi wygodniej z nią.
chcę chcę
mój nick to Kamikax ;-)
już wiem co mnie tak zamulało ostatnie dni...
miałam zaleczonego zęba w pl i mi się lekarstwo ulatniało (w sensie że sie wukruszyło)
i z jedzeniem do żołądka
dziś ja poczułam tak konkretnie to całe śniadanie zwymiotowałam
yhhhh
cały czas czuję dentystę w buzi... bleeeee
nie ma to jak pięknie zacząć dzien
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
tam mnie już nie ma co bolec bo nie mam już wogóle nerwów w zębie właśnie mi ostatniego usunięto i zaleczono...yhhh ale nie mogę znieść trego posmaku w buziWitam was poranie.
Kamcia to do dentysty zasuwaj zanim cię zacznie boleć.
A ja mam znowu lenia, nic mi się nie chce, najchętniej wróciłabym do łóżka i tam została.