reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

oj na pewno wszystkie będziemy dobre dla naszych maluszków to nam się ładnie odwdzięczą :)

reklama
jolek zgadzam się z tobą ;) przekazujmy podświadomie naszym maluszkom pozytywne myslenie i regułkę " w nocy spimy, w nocy spimy " ;)))

Bra i jak tak będziemy powtarzać to dzidziolki się nauczą :-D

Lepi
no w końcu pora odpocząć :)

Kurde jakoś się brzydko u mnie zaciąga czyżby miało padać. Muszę się ruszyć umyć głowę bo potem jakieś zakupy muszę wyjść zrobić bo nie wiem o której M wróci a na pewno późno więc on już nie zrobi.

lepidoptera, słuszna decyzja, psychiczny komfort. Ja jak mam ochotę (tęsknię) idę do pracy (pomijając ferie) pomóc koleżankom, ale wychodzę o której chcę i czuję się taka wolna.

kamcia, a gram. Tu mam link Matusia a tam podobnie bo Matusiowo od syna Mateusza, bo w sumie to jego farma, ale podzieliliśmy się tk, że ja uprawiam pola a ona bahamaramę na wyspie :) Jak potrzebujecie tortu to nie ma sprawy bo dziś nic jeszcze nie wysłałam.
jolek, zanka - polecam tą poduszkę rogal, banan czy jak jej tam. Mi wygodniej z nią.

chcę chcę:-D
mój nick to Kamikax ;-)

już wiem co mnie tak zamulało ostatnie dni...:dry:
miałam zaleczonego zęba w pl i mi się lekarstwo ulatniało (w sensie że sie wukruszyło)
i z jedzeniem do żołądka:dry:
dziś ja poczułam tak konkretnie to całe śniadanie zwymiotowałam:eek:
yhhhh
cały czas czuję dentystę w buzi... bleeeee
nie ma to jak pięknie zacząć dzien:sorry:

Witam was poranie.
Kamcia to do dentysty zasuwaj zanim cię zacznie boleć.
A ja mam znowu lenia, nic mi się nie chce, najchętniej wróciłabym do łóżka i tam została.

reklama
Witam was poranie.
Kamcia to do dentysty zasuwaj zanim cię zacznie boleć.
A ja mam znowu lenia, nic mi się nie chce, najchętniej wróciłabym do łóżka i tam została.
tam mnie już nie ma co bolec bo nie mam już wogóle nerwów w zębie:sorry: właśnie mi ostatniego usunięto i zaleczono...yhhh ale nie mogę znieść trego posmaku w buzi:dry:

Do góry