reklama
Matusia
Fanka BB :)
kamcia, jolek - my z synek gramy w 4 gry online, to w razie czego dajcie znać to Wam coś wyślę.
Kamcia, jestem z Międzychodu.
marzena, nie martw się kotką, będzie opadała z sił jeden dzień (nawet kroku nie zrobi), a na drugi stanie na nogach jakby nigdy nic.
Hope, mnie też namawiają, by swoją psinkę dopuścić, bo mogłabym teraz,ale urodzimy razem, to nie dam rady się zająć jej psiakami, a myślę że jak i w Twoim przypadku, byliby chętni na małe.
Mnie też rano obudził siostrzeniec "ciocia włącz mi bajkę". Mój syn śpi, bo w nocy oglądał ze mną film. Niech śpi, im oboje wariować zaczną później, tym lepiej dla mnie. Już nie mam pomysłu na wymyślanie im zabaw, a za mną dopiero jeden dzień ferii.
Kamcia, jestem z Międzychodu.
marzena, nie martw się kotką, będzie opadała z sił jeden dzień (nawet kroku nie zrobi), a na drugi stanie na nogach jakby nigdy nic.
Hope, mnie też namawiają, by swoją psinkę dopuścić, bo mogłabym teraz,ale urodzimy razem, to nie dam rady się zająć jej psiakami, a myślę że jak i w Twoim przypadku, byliby chętni na małe.
Mnie też rano obudził siostrzeniec "ciocia włącz mi bajkę". Mój syn śpi, bo w nocy oglądał ze mną film. Niech śpi, im oboje wariować zaczną później, tym lepiej dla mnie. Już nie mam pomysłu na wymyślanie im zabaw, a za mną dopiero jeden dzień ferii.
Ja wczoraj też zaszalałam i poszłam spać po 12! No i oczywiście nie mogłam zasnąć, bo przetrzymałam godziny moje na spanie. A dziś 7.40 wstałam bo pies już marudził. Ale dziś już nie zarwę nocki. Ja tez jak widzę te Wasze nocne pogaduchy, to mnie skręca
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Marta a to daleko ode mnie
a grasz w farmeramę??:-)
a grasz w farmeramę??:-)
zanka07
Zanka ja mam problemy ze spaniem, a jeszcze jak sobie pomyślę,że się położę i godzinę będę szukać pozycji do zaśnięcia to wolę się nie kłaść :/
no tak, bo po co spać :-)
ale znam te ból z wierceniem się w łóżku... czasami to mi się chce aż płakać ze złości :-)
Matusia
kamcia, a gram. Tu mam link Matusia a tam podobnie bo Matusiowo od syna Mateusza, bo w sumie to jego farma, ale podzieliliśmy się tk, że ja uprawiam pola a ona bahamaramę na wyspie Jak potrzebujecie tortu to nie ma sprawy bo dziś nic jeszcze nie wysłałam.
jolek, zanka - polecam tą poduszkę rogal, banan czy jak jej tam. Mi wygodniej z nią.
jolek, zanka - polecam tą poduszkę rogal, banan czy jak jej tam. Mi wygodniej z nią.
Ostatnia edycja:
zanka07
jolek27 radzę spać póki jeszcze nikt nie przeszkadza
za jakiś czas to będziemy marzyć żeby tylko Nas coś w nocy swędziało czy bolało i nie będzie zmiłuj się :-)
za jakiś czas to będziemy marzyć żeby tylko Nas coś w nocy swędziało czy bolało i nie będzie zmiłuj się :-)
Mam poduszkę ,ale wolę nogę na mojego M zarzucić..No dzisiaj w nocy z niej korzystałam bo M w Warszawie.
Zanka ja tam mam cichą nadzieję,że moje dziecko teraz w nocy szaleje to po urodzeniu będzie grzecznie spało w nocy
Zanka ja tam mam cichą nadzieję,że moje dziecko teraz w nocy szaleje to po urodzeniu będzie grzecznie spało w nocy
reklama
zanka07
hehe no to trzymam kciuki :-)
za Nas wszystkie, obyśmy miały to co chcemy...ciszę :-)
za Nas wszystkie, obyśmy miały to co chcemy...ciszę :-)