reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cześć kochane :) Witam się ryjąc nosem po klawiaturze... jakiś pacan nie dał mi pospać od rana wiertarką hałasuje :wściekła/y:

Melia telefon super. Przepraszam jeśli czegoś wcześniej nie doczytałam odnośnie Twojego problemu.

Ostatnia edycja:
reklama
trzeba było się wcześniej spać położyć jolciu:-D

melia u nas sa tylko białe... ładniusi.. jak mi mała wykończy ten to tez chcę tamten kupić , ale tego szkoda bo był o połowę droższy:-p
no ale przynajmniej jak za swoą cenę to się dobrze trzyma haha bo już tyle przeszedł z rąk mojego dziecka:-D

Ale jak mi się nie chciało :-p Jakbym się wcześniej położyła to kręciłabym się jak potłuczona po łóżku. A najlepsze,że po 6tej rano wstałam do łazienki i potem z M pisałam,ale tylko chwilkę i padłam.

Ale jak mi się nie chciało :-p Jakbym się wcześniej położyła to kręciłabym się jak potłuczona po łóżku. A najlepsze,że po 6tej rano wstałam do łazienki i potem z M pisałam,ale tylko chwilkę i padłam.

no ja też po 6 wstałąm... ale już mała nie dąła mi dalej spac bbo mama się musi pobawić z dzieckiem z rana co nie....:-p
i tak aż do snaidania.. hehe

Zanka ja mam problemy ze spaniem, a jeszcze jak sobie pomyślę,że się położę i godzinę będę szukać pozycji do zaśnięcia to wolę się nie kłaść :/

reklama
Dlatego taka chuda jesteś w tych ciążach... Z wycieńczenia :p

:-D:-D:-D:-Doj uwierz że do wycieńczenia kimi jeszcze brakuje:-D:-D:-D:-D

jakby mi sie chciało spac to jeszcze mam w domu męża który wstanie do małej.. ale jakoś sama wolę wstać ..
choć zdarza się również że on wstaje pierwszy a ja sobie jeszcze pół godzinki dosypiam:tak:

Do góry