reklama
Pomarzyć można...Karolka ty zanim na rower wsiądziesz to trochę czasu minie
poziomki
mama 00 08 11 13 15
a ja nie mam wogle siły...
zanka07
Fanka BB :)
Dziewczyny !
Mam pytanie natury technicznej:
Kolega męża zaprosił Go na 30 urodziny.
No i nie wiem co mam zrobić,sama nie mam ochoty się pokazywać publicznie bo mam ostatnio zaniżoną samoocenę i wolę siedzieć w domu!
Pozatym wiem ze impreza będzie w jakimś klubie więc już całkowicie odpada.
Wydaje mi się że mąż powinien zostać ze mną w domu tym bardziej że dowiedziałam się że będą same pary, małżeństwa itp.
Nie chcę wyjść na jakąś jędzę bo przed ciążą nie mieliśmy problemu z imprezami w swoim gronie ale teraz jest inaczej, prawda ?
Jeszcze się nie wypowiedziałam na temat tych urodzin, powinnam się nie zgodzić chyba.
Co o tym sądzicie? :-)
No i nie wiem co mam zrobić,sama nie mam ochoty się pokazywać publicznie bo mam ostatnio zaniżoną samoocenę i wolę siedzieć w domu!
Wydaje mi się że mąż powinien zostać ze mną w domu tym bardziej że dowiedziałam się że będą same pary, małżeństwa itp.
Nie chcę wyjść na jakąś jędzę bo przed ciążą nie mieliśmy problemu z imprezami w swoim gronie ale teraz jest inaczej, prawda ?
Jeszcze się nie wypowiedziałam na temat tych urodzin, powinnam się nie zgodzić chyba.
Witam się,
właśnie starałam się nauczyć mamę przerzucać zdjęcia na kompa i je zgrywać na płytkę (poraz kolejny), niestety jak zwykle się wkurzyłam a mama się obraziła. Nie mam talentu ani cierpliwości komuś n razy tłumaczyć, proszę żeby sobie zapisała po kolei jak to się robi, ale po co
Boję się jak to będzie z dzieckiem :-( Mam nadzieję że nauczę się cierpliwości. Całe szczęście, że mój M ma jej dużo i lubi uczyć :-)
Życzę miłego weekendu!
właśnie starałam się nauczyć mamę przerzucać zdjęcia na kompa i je zgrywać na płytkę (poraz kolejny), niestety jak zwykle się wkurzyłam a mama się obraziła. Nie mam talentu ani cierpliwości komuś n razy tłumaczyć, proszę żeby sobie zapisała po kolei jak to się robi, ale po co
Boję się jak to będzie z dzieckiem :-( Mam nadzieję że nauczę się cierpliwości. Całe szczęście, że mój M ma jej dużo i lubi uczyć :-)
Życzę miłego weekendu!
reklama
Po pierwsze uważam że Twoja samoocena dzięki takiej imprezie może trochę podskoczyć, a po drugie z tego co wiem to od jakiegoś czasu w polskich klubach jest całkowity zakaz palenia więc akurat to nie powinno być przeszkodą w uczestniczeniu w takiej zabawie. Ja na Twoim miejscu zrbiłabym się na bóstwo i wybrała się z mężem choć na godzinkę na tą imprezę, pamiętaj że kiedy urodzisz długo może się taka okazja nie nadarzyć....Dziewczyny !
Ale to jest moje zdanie, zrobisz jak uważasz....