reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Ponieważ nie umiem dodac zdjęcia w trybie edycji to powielam swoje posty :)

To mój brzydulek mały zaraz po urodzeniu. Ale ona była śmieszna :)

PICT0007.jpgPICT0004.jpgPICT0009.jpg

A tu już kilka dni po urodzeniu (jaka już wyuczona gestów międzynarodowych :D)
Zdjęcie019.jpg

A tu w domku w pierwszych dniach
PICT0014.jpgPICT0062.jpg

Marzena ale drugiego posta dodałaś po godzinie a z tego co sobie kojarzę to tak wolno:) :p
Śliczna dzidzia, na ostatniej fotce to taki krasnalek kochany:):)

Broń mnie Jolek broń przed surową Panią Moderator :D :p

A poważnie to ten krasnalek niedługo 5 lat skończy. I wykłóca się ze mną i czasem pyskuje :D Ale nie może się doczekać już braciszka i ogląda malutkie dzieci. Oby jej nie przeszło.

Kamcia Twoje maleństwo wcale takim maleństwem nie było :) Ja teraz mogłabym takiego synka uhodować bo w sumie CC to co mi szkodzi :D

Będę bronić Marzenko, jak coś to zwalaj na mnie :):p

Kamcia mój M jest w szoku gdzie Ty Vi nosiłaś z takimi rozmiarami

reklama
Do góry