reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ja wczoraj czytałam styczniówki-polecam bo na prawdę miła lektura
Jolek a mi o miesiąc szybciej!!!
Jolek a mi o miesiąc szybciej!!!
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Właśnie czytam! Najlepsze są opowieści jak jest dużo szczegółów. Właśnie przeczytała o kobiecie co jej żel zakładali i rodziła chyba tydzień :O
Z nią przegieli musiała się potwornie męczyć
marzena9
Fanka BB :)
Ja kończę styczniowe i one jakoś szybko wszystkie rodziły :O Ja też chcę żeby mi wody w domu odeszły przed terminem (tak ze dwa dni przed albo góra trzy - wcześniej nie) i żeby od razu mieć 3-4 palce i bez bólu! A potem zaraz 5 zanim skończą papierologię na IP! Żeby parte były już w windzie na oddział. A potem rachu ciachu i kluska na brzuchu PROSZĘ! I żeby tym razem miało 10 Apgar. Żeby nie było czasu na CC...
reklama
marzena9
Fanka BB :)
Taaak. Więcej mi nie grozi bo podobno po CC nawet jakby SN miało być to oksy już nie wolno. Zanim dali mi kroplówkę bóle były znośne, jak miesiączka razy powiedzmy 3. Ale potem ... Skurcze niby marne a ból okropny. To wszystko na sztuczno i bez sensu.
Kamcia nas pogoni jak wróci że nie na porodach piszemy Dostaniemy bana na miesiąc No może na tydzień bo będzie za nami tęsknić
Kamcia nas pogoni jak wróci że nie na porodach piszemy Dostaniemy bana na miesiąc No może na tydzień bo będzie za nami tęsknić