reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka babeczki jestem ale widzę jakoś nie specjalnie tęskniłyście :-( nic rozumiem każda ma swoje sprawy na głowie a ja po prostu nie miałam weny pisać a czytałam Was codziennie:tak:

Kamcia- mam nadzieję że wyjazd uda się mimo wszystko i że będziesz go miło wspominała ! Buziaki trzymaj się kochana!

reklama
Futrzaczku bo Cię trzepnę!!!!!!!!!!!! Gdzie się podziewałaś??? I ja cały czas czekam... obiecałaś :-p

Futrzaczku marudzisz jak baba w ciąży, może zrób se test. A tak po za tym nie ładnie tak znikać bez uprzedzenia, my tu od zmysłów odchodzimy.

Ja będę rodziła w Poznaniu, na ul. Polnej. Ta decyzja już podjęta, zastanawiam się jednak, czy nie przenieść się do jakiegoś lekarza, który tam pracuje.
Mam pytanie, czy napina Wam się brzuch w okolicach pępka i tak dziwnie boli? Tworzy się taka namacalna kulka jakby. Wczoraj dużo sprzątałam i myślę, że to od tego.
O porodach boję się czytać, powiem Wam szczerze, na razie wolę o ubrankach, wózkach.. itp, chociaż u mnie cesarka przesądzona.

Bo kurcze jak zaglądałam i Wam się tak fajnie pisało a to imprezka a to pogaduchy o porodach to mówię co Wam będę gitarę zawracać a dzisiaj akurat moje dwa skarby poszły spać i się zmobilizowałam :tak:

Futrzaczku my od tego jesteśmy żebyś nam gitarę zawracała :tak: Zawsze e-ciotki coś doradzą, pogłaszczą przytulą :-)

reklama
Do góry