reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jolek u mnie pozycja nie ma znaczenia:no: nawet po nocy boli i jest coraz gorzej.Jak leże to się duszę....

U mnie to samo boli cały czas,ale jak poleżę i chcę wstać to napie***a. A i przez to tak dupowato w nocy śpię, bo przy przekręcaniu się ból jest nie do zniesienia!

reklama
A mi brakuje teatru tzn jakiejś fajnej komedii:-( Chodzilismy z M co tydzień jak mieszkaliśmy w wawie. Mojego się do kina na komedie polską nie wyciągnie...chociaż i mnie chyba też:-p Wolę horrory:cool2:

Poziomki znów impreza u Ciebie? Gofrowa tym razem :D A ja taka nie wykąpana :D Pogadamy sobie na żywo gdzie nas boli najbardziej :D

Horrory lubimy :D Kilka dni temu oglądaliśmy "Zejście 2" ale był przewidywalny. Z moich ulubinych co były inne to "Rec" i "Paranormal activity" - ten to mnie trochę zastrzelił...

Poziomki a co do sztuk w Wawce to widzieliście "Napis"?

U mnie to samo boli cały czas,ale jak poleżę i chcę wstać to napie***a. A i przez to tak dupowato w nocy śpię, bo przy przekręcaniu się ból jest nie do zniesienia!

Dokładnie budze się w nocy jak muszę się przekręcić i nie dość że na 3,4 to jeszcze z płaczem bo ile może boleć!! ajkwstanę z krzesła to nie wiem czy wracać z powrotem czy co... Pogadam z ginem

Ale niefajnie macie, a mnie bolą różne rzeczy ale broszka nie :-p Nareszcie jest coś co mnie nie boli, tralala :-p
Umówmy się, że dzisiaj jest styczeń a jutro jak wstaniemy to będzie pierwszy maja, co wy na to? :-)

Mi tam nie brakuje teatru ani kina, brakuje mi strasznie długich spacerów z psami po lesie, seksu i spania na brzuchu. Na wiosnę zamierzam przenieść się do lasu na stałe :-p A w ogóle to zjadłabym młody zielony groszek... I truskawki w śmietanie...

Hope długich spacerów to i mi brakuje:( bo teraz to na "spacerki" chodzę! Sexu to chyba tylko mi brakuje bo M ostatnio nawet na zaczepki nie reaguje, widocznie nie ma ochoty na zabawy z wielorybem:(
Truskawki mam akurat rozmrożone bo jutro koktajl będę robiła...chcesz trochę ???:-p

Poziomki znów impreza u Ciebie? Gofrowa tym razem :D A ja taka nie wykąpana :D Pogadamy sobie na żywo gdzie nas boli najbardziej :D

Horrory lubimy :D Kilka dni temu oglądaliśmy "Zejście 2" ale był przewidywalny. Z moich ulubinych co były inne to "Rec" i "Paranormal activity" - ten to mnie trochę zastrzelił...

Poziomki a co do sztuk w Wawce to widzieliście "Napis"?

Marzenko ulubiliśmy sobie Teatr Kwadrat, Teatru Komedii nie polecam Jak M wróci to Ci nazwy spektakli dokładniej podam ale nie wiem czy grają je jeszcze.
Co do horrorów to oglądam je obsesyjnie od 7 roku życia i właściwie nic mnie nie przeraża:-D Uwielbiam za to Frediego hihihihi

Powiem Wam że mamy szczęście (może to banalne) ale nie wyobrażam sobie małżeństwa w którym nie ma sie takiego kontaktu i tęsknoty

Jolek kopa w dupe wieloryb chce????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry