reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Grubo to Jolek się będziesz zastanawiać zaraz po porodzie, ehehehehehe :-p

Poziomki, to na następnej wizycie się nie rozbieraj, od razu nadstaw szyję (zamiast szyjkę) do zmierzenia dna macicy :-D

Wiecie, takie duże pampersy to wcale nie jest głupi pomysł... ciepeeełko... ach.... i śpię dalej...

Ostatnia edycja:
reklama
A dokopię :p. Aktualny ból "małej" to jeszcze nic! poczekaj do ostatnich tygodni, wtedy to boli. Teraz to my jeszcze w brzuchu ledwie melonika mamy a będziemy miały arbuza i to nielichego - wtedy to wszystko co miękkie będzie bolało! Aaa i będą napady duszności bo już miejsca nie będzie na przeponę...

Hope są jeszcze podkłady jakby co...

Mąż mnie wyrzucił z pokoju bo poszedł spać więc zabrałam Was do sraczyka. :D

Ostatnia edycja:
Poziomki jak mogłaś :-p:-D

Hope pampersy też mi do głowy przyszły :-D

Marzenko dziękuję bardzo, wypisuję się z Waszego kółka... już wolę żyć w niewiedzy :-p:-D

A czemu masz mieć lepiej ? :p

Uciekam do wyrka bo zostanę matką samotnie wychowującą jak się ze mną rozwiedzie :d

Marzenka a czemu nie??? :p

Ja też spadam spać... dzidziol się kręci to niech dziś też tatusia skopie:p a czemu tylko ja mam obrywać :)

Kamcia dziekuje bardzo tytuly sie przydadza;)

Watek mam apetyt przestalam czytac bo nie moglam wytrzymac :p Teraz o bolach piszecie no dziewczyny zlitujcie sie nad nami hehe;P

Oj z tymi bolami to ja tez sie boje co bedzie pozniej. Dzis pol nocy nie przespalam. Od tygodnia budzesie na siku w nocy dwa razy:szok: Musze sie wziac za te cwiczenia i masaze le len nie chce mi z plecow zejsc:zawstydzona/y: Ide na sniadanko:)

Cześć dziewczyny :-)

Oj ciężko, ciężko. Dziś mnie mile zaskoczyło moje ciałko, udało mi się wstać bezproblemowo. Przebiegłam na światłach i weszłam na 5 piętro. A potem się zasapałam i przy biureczku dochodziłam spory czas do siebie ;-)
Niestety to coraz rzadsze zdarzenia. Ja ogólnie też przyzwyczajona jestem do szybkiego chodzenia, ale ostatnio to tempo 2 krotnie mniejsze.

No i kłócą sie baby w pracy, krzyk na całe lab:wściekła/y: Widocznie nie tylko u mnie hormony szaleją ;-)

reklama
Hey dziewczyny :)

Przez te nocne pogaduchy o bólach nie mogłam zasnąć więc dziś jestem bez humoru,w dodatku jakiś pacan mnie niedawno telefonem obudził i wyszło,że pomyłka:wściekła/y:

Do góry