reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
to jest przerąbane, momentami taka nieporadna się czuję, a jeszcze tyle czasu do końca,aż się boję :(

ja myślę że to sapanie nie zależy od wielkości brzycha bo ja też sapię cały czas , ciężko mi się oddycha , i ciężk0o mi się wogóle poruszać... ... yhhh a brzuch jak widać nie taki wielki:-p

Pamiętam z Gabi czułam się lepiej niż teraz ale brzuchol też wielki miałam i łatwo nie było ale co zrobić:confused:
Za miesiąc będziemy zalegać na łóżkach i pokazywać palcem:-D

Ja mam płytki oddech jak astmatyk

poziomki mnie właśnie też cipulinda boli i dlatego ciężko mi się ruszać, już się śmieję do M,że chyba mnie kopie w nocy po niej. Zastanawiałam się może nad jakimiś ćwiczeniami, jest coś na tę dolegliwość????

Ostatnia edycja:
Ćwczenia tu nie pomogą ,można masować krocze-to z kolei przyda się mu podczas porodu.Cip boli bo się wszystko rozciąga i przygotowuje do porodu.

:-:)-:)-:)-( Leżeć źle siedzieć też coraz gorzej, ostatnie trzy miesiące będę musiała przestać lub przedreptać:-(

reklama
Do góry