reklama
marzena9
Fanka BB :)
Idę kompciu. Jeszcze pewnie wpadnę bo mój dzisiaj sobie zainstalował Play Station 3 i teraz gra... I blokuje tw i nie mam co robić Zrobię sobie kilka kromek dobrego chlebka z masłem (może nutelkę dorzucę chociaż jeszcze się waham czy psuć smak chleba nutellą) do tego szklanka mleka i książka jakaś i do wanny marsz na mały relaksik.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
karolq specjalnie dla Ciebie
i dla pozostałych które mają chęć skorzystać z tytułków;-)
jeśli chcecie horrory , thillery , komiksowe , i różne to dorzucę
bo w róznych to i komedie się znajdą , ale w różnych mam też przygodowe , i jakies tam inne .. typu "Gabriel" albo"szybcy i scieki" albo"walki uliczne... itp
a no i mam polskie wszystkie
a i jeszcze nowe ,.. to chyba sa najnowsze filmy ale też jeszcze nie poukładane.. to wam jutro wkleję jak co ..
a teraz zmykam oglądac "Andromedę "
edit jak co mogę coś polecać bo obvejrzałam wwszystkie hihi
i dla pozostałych które mają chęć skorzystać z tytułków;-)
jeśli chcecie horrory , thillery , komiksowe , i różne to dorzucę
bo w róznych to i komedie się znajdą , ale w różnych mam też przygodowe , i jakies tam inne .. typu "Gabriel" albo"szybcy i scieki" albo"walki uliczne... itp
a no i mam polskie wszystkie
a i jeszcze nowe ,.. to chyba sa najnowsze filmy ale też jeszcze nie poukładane.. to wam jutro wkleję jak co ..
a teraz zmykam oglądac "Andromedę "
edit jak co mogę coś polecać bo obvejrzałam wwszystkie hihi
Ostatnia edycja:
marzena9
Fanka BB :)
marzenka a jak tam po kontroli tej firmy co ostatnio wspominałaś, wszystko dobrze????
Jeszcze nie zaczęli! Dopiero jutro US zabiera dokumenty, narazie biuro je przygotowywało i kontrolowało we własnym zakresie. Może za tydzień coś powiedzą. Albo za dwa. Zobaczymy czy się czegoś przyczepią.
Kamcia sporo tego i sporo z tego oglądałam, ale parę tytułów muszę sobie spisać.
Co do filmu "marley i ja" jakoś za bardzo ten film wzięłam do siebie (podobnie moje losy się toczyły dosyć niedawno) i do końca nie obejrzałam bo zryczałam się makabrycznie i wolałam nie wiedzieć jaki był koniec tego filmu.
Marzenka oby nie... trzymam &&&&&&&& żeby wszystko było dobrze
Co do filmu "marley i ja" jakoś za bardzo ten film wzięłam do siebie (podobnie moje losy się toczyły dosyć niedawno) i do końca nie obejrzałam bo zryczałam się makabrycznie i wolałam nie wiedzieć jaki był koniec tego filmu.
Marzenka oby nie... trzymam &&&&&&&& żeby wszystko było dobrze
Ostatnia edycja:
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)