reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Futrzaczku no to szybciutko herbatka z cytrynką i może będzie lepiej
Nie mam cytrynki :-( [ płacze ]
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
to z miodem
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
to z miodem
Chyba muszę spróbować dzięki
Edit: Byłam wstawić zupkę i sałatkę zrobić i zdecydowałam się póki co na gorące mleko z miodem i masłem mam nadzieję że ciutkę pomoże :-(
Ostatnia edycja:
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Jolek - dzięki :-) a tym że Ty jeszcze w piżamce to mnie zagięłaś ale korzystaj korzystaj bo w maju Twoje życie się odmieni
Witam Wszystkich a zwłaszcza Nową Majówkę :-)
W pracy roboty, że szok. Wkurzyłam się na czwartek trzeba przygotować różne zestawienia na cały rok, a biuro dziś późnym popołudniem informuje
W dodatku 4 dni wolnego z zeszłego roku muszę wykorzystać do końca marca, chciałam po macierzyńskim. Trudno niech tak będzie. Może uda się jeszcze w marcu na weekend wiosenny wyjechać np. nad morze :-)
Ja to jestem zmarźlakiem, nogi ręce -zimne. Teraz włażę do autobusu i wychodzę jak z sauny. W pracy przebieram się w suche ciuchy. A w nocy wstawałam i sprawdzałam czy aby napewno grzejniki wyłączone.
W pracy roboty, że szok. Wkurzyłam się na czwartek trzeba przygotować różne zestawienia na cały rok, a biuro dziś późnym popołudniem informuje
W dodatku 4 dni wolnego z zeszłego roku muszę wykorzystać do końca marca, chciałam po macierzyńskim. Trudno niech tak będzie. Może uda się jeszcze w marcu na weekend wiosenny wyjechać np. nad morze :-)
Ja to jestem zmarźlakiem, nogi ręce -zimne. Teraz włażę do autobusu i wychodzę jak z sauny. W pracy przebieram się w suche ciuchy. A w nocy wstawałam i sprawdzałam czy aby napewno grzejniki wyłączone.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a ja włańsie po obiedzie..
ale widze że cisza to zmylam na film
mała śpi ... więc czas na odpoczynek
ale widze że cisza to zmylam na film
mała śpi ... więc czas na odpoczynek
karolq8
Fanka BB :)
kamcia przypominam o komediach i recenzji filmu
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Kamcia - widać Ty to jesteś filmowa-maniaczka ;-) ja nie mam takiego zacięcia do oglądania tak tylko mnie nachodzi raz na jakiś czas
Oki ja też mykam bo mi się dziecko już obudziło i woła mnie zjemy obiadek i może wyjdę na jakiś spacerek. Do wieczorka :-)
Oki ja też mykam bo mi się dziecko już obudziło i woła mnie zjemy obiadek i może wyjdę na jakiś spacerek. Do wieczorka :-)