reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam sie i ja:) My juz po obiadku tesciu zrobil wolowinke mniam:)
Kamcia - nie denewuj sie tak, pamietaj o dzidzi. Trzymaj sie, wysylam troche dobrej energii:*
Mam do Was takie pytanko, czy ktyorejs z Was zdarza sie sypiac n brzuchu? Czy to jest bezpieczne dla dzidzi? Ostatnio moja znajoma mowila mi ze do 8 m-ca spala na brzuchu... Mi sie wydaje ze nie powinno sie uciskac kruszynki. Co Wy o tym myslicie?

reklama
Cześć Dziewczynki!
Ja tylko przelotem tu wpadam bo od 2 dni nadrabiamy z mężem zaległości towarzyskie :-)
Na szczęście jutro już wolny dzień , więc wrócę tu do Was :-)
niedzielne buziolki :-)

mlodamamusia oj jak ja bym sobie tak pospała jak Ty, a tu kurcze pies zawsze obudzi na spacer :-)

Kamcia co Ty się tak zdenerwowałaś? Nie stresuj się bo Ci się maleństwo też stresuje Kochana. 10 wdechów i wydechów i już powinno być lepiej :-) Dużo spokoju niedzielnego przesyłam z Wrocławia i nawet kilka promyków słońca też wysyłam :*

mlodamamusia oj jak ja bym sobie tak pospała jak Ty, a tu kurcze pies zawsze obudzi na spacer :-)

Kamcia co Ty się tak zdenerwowałaś? Nie stresuj się bo Ci się maleństwo też stresuje Kochana. 10 wdechów i wydechów i już powinno być lepiej :-) Dużo spokoju niedzielnego przesyłam z Wrocławia i nawet kilka promyków słońca też wysyłam :*

mnie pies tam raczej nie budzi na spacer to wrecz odwrotnie ja go musze budzić;)
a tak to cały czas śpi ze mna ;):)

Ja wstałam o 13:DD Mój pies żeby wyjśc a dwór musi kopa w zad dostać bo się zebrać nie może:DD
Tak mi się dziewczyny ułozyły że nie mogę oddychać:eek:

Ja wstałam o 13:DD Mój pies żeby wyjśc a dwór musi kopa w zad dostać bo się zebrać nie może:DD
Tak mi się dziewczyny ułozyły że nie mogę oddychać:eek:

a moj piees to ma okropnego lenia zeby na dwor isc a jeszcze jak by tak padał deszcz to koniec bedzie udawać ze śpi i nie pójdzie nigdzie ;)
potrafi przespać ze mna cały dzień;)

P121110_07.59.jpg

Moja psinka;)

Słodka:-) Mój pomylił gatunki i powinien być leniwcem:-D

moj pies to jest wogole jakiś inny ;)

przy kolacji wigilijnej ;D wszystcy sie modlimy moj pies wskoczył sobie na łozko i zaczyna wyć i miałczeć ;D;D hehe:)
a ostatnio jak była kolenda to tez zesmy sie modlili i tez zaczeła wyć ;D bo to ona ALBA sie zwie ;D
;))

reklama
Do góry