reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

poziomki to zrobimy zamiankę przyślemy babcię do mojego M a ja wpadnę do Ciebie, może M sobie wtedy przypomni co to jest sprzątanie !!!!!!!!

reklama
poziomki to zrobimy zamiankę przyślemy babcię do mojego M a ja wpadnę do Ciebie, może M sobie wtedy przypomni co to jest sprzątanie !!!!!!!!

On jest niereformowalny:-D
robię chlebek w jajeczku macie chęć??

Babcia przyjechała pksem więc ktoś ją musi odebrac z dworca. Poprosiłam kolegę ale był daleko więc musiała poczekać.Czekanie się wydłużyło do 1,5 gidziny i jeszcze się okazało że pękł mu pasek rozrzadu i ktoś go choluje:-D. Teraz babcia musi czekać aż kolega pożyczy fure i po nią pojedzie. Przypadki chodza po ludziach hihihihihi

poziomki no to jeszcze jej nie ma :-)

Ja się powoli zbierma bo na 18 idziemy do znjomych a muszę jeszcze się doprowadzić do stanu użyteczności publicznej :-D Ale M zajął łazienkę bo się goli.

Kurde ja nie wiem może powinnam go do lekarza wysłać może to jakaś choroba bo nigdy taki ciężki w zachowaniu nie był jak ostatnio!!

reklama
Ewcia brzusio rośnie to i kręgosłup boli,ja swojego już nie czuje...
Zaczynasz 25 tc jeszcze 5 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jolek nie śmiej się bo wadliwe testy były i facetom wychodziły pozytywnie,może można taki gdzieś kupić?????

Do góry