reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
Witajcie
Jak samopoczucie dzisiaj??
U mnie w porządku poza bólem jajników. Kręgosłup też ni nawala. Już się nie mogę doczekać usg
Miłego DNIA WSZYSTKIM :*
Pewnie nie bolą Cię jajniki, tylko więzadła macicy się rozciągają
lepidoptera
Fanka BB :)
Dziewczyny kiedy Was zaczeło mdlić? I czy wszystkie to macie? Bo ja w 1 ciąży non stop kibelek zaliczała a teraz nic........
No to tylko się cieszyć
podobno każdą ciążę można przechodzić inaczej. Mnie mdli mniej więcej od 5 tyg. ciąży (licząc od 1 dnia@), ale na szczęście nie wymiotuję, tylko nudności... ale ostatnio je "zajadam" i działa
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Dziewczyny tyle napisałyście że nie pamiętam co chciałam napisać:/
Moja Gabi jak usypia to przewala się przez godzine po nas ,skacze itd więc też musze uważać bo jej się nie wytłumaczy.
Co do 2 czy 3 ciąży to ma się zawsze inne podejście,teraz jestem suuper wyluzowana) a w 2 bałam się wszystkiego bo po takiej przerwie i pierwszej ciązy bardzo ciężkiej ciężko mi było się cieszyć.
Wyprawke mam prawie całą i co ma być to będzie a przed porodem trzeba kupić rzeczy i pokoik wyremontować a nie ma co tego zostawiać na ostatnią chwile.
Mnie mdliło w 2 i teraz prawie od początku:/
Brzuszek boli bo rośnie ale jeżeli coś niepokoi najlepiej iść do lekarza
Mnie boli od wczoraj gardło i czuje się koszmarnie ale na szczęście nie mam gorączki
Moja Gabi jak usypia to przewala się przez godzine po nas ,skacze itd więc też musze uważać bo jej się nie wytłumaczy.
Co do 2 czy 3 ciąży to ma się zawsze inne podejście,teraz jestem suuper wyluzowana) a w 2 bałam się wszystkiego bo po takiej przerwie i pierwszej ciązy bardzo ciężkiej ciężko mi było się cieszyć.
Wyprawke mam prawie całą i co ma być to będzie a przed porodem trzeba kupić rzeczy i pokoik wyremontować a nie ma co tego zostawiać na ostatnią chwile.
Mnie mdliło w 2 i teraz prawie od początku:/
Brzuszek boli bo rośnie ale jeżeli coś niepokoi najlepiej iść do lekarza
Mnie boli od wczoraj gardło i czuje się koszmarnie ale na szczęście nie mam gorączki
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejka ponownie
Dzis rano podczas euforycznych skokow na kanapie, moje 2 letnie dziecie z nienacka i calkiem niechcacy kopnelo mnie syrka wprost w TO miejsce i TE strone, ktora podejrzewam, ze tam jest Fasolinka... Bol byl nagly i krotki, strach jeszcze wiekszy, nic mi nie bylo poza tym i nie jest - na szczescie...
Ale daje mi to do myslenia i zastanawiam sie, na ile Wy Dziewczyny staracie sie uwazac w takich zabawach ze swoimi maluchami i czy nosicie swoje dzieci?
POzdrawiam i zmykam bo wlasnie poplakuje moj wciaz zabkujacy Krolewicz
Witam :-) mamy dzieci w bardzo podobnym wieku mój w październiku skończy 2latka i On uwielbia się ze mną wygłupiać na łóżku robi ze mną różne cuda a ja uważam i jak na razie jeszcze mnie nie uderzył ;-) Staram się go nie nosić bo waży 12 kg ale czasami jak sytuacja tego wymaga to go biorę na ręce.
Myślę że nic się nie stało Twojej fasolce bo przecież jest tam bardzo dobrze chroniona więc nie zamartwiaj się a synkowi powolutku już tłumacz że w brzuszku rośnie dzidzia to w miarę możliwości może też będzie ostrożniejszy.
hej dziewczyny, powiedzcie mi czy macie jakieś brudzenia(zabarwiony śluz) i w jakich ilościach...?? Ja jutro idę do gin, od niedzieli mam takie brudzenia brązowo-kremowe??!! Ale tak raz dziennie i mniejsze pół wkładki (nawet mniej niż te pół)... lekarz powiedział że do czw muszę wytrzymać bo jest bardzo wczesna ciąża.....
Ja nie mam ale nie które dziewczyny miały i to różnie bywa u jednych to nic poważnego a u innych niestety poronienie dlatego lekarz powinien Cię zobaczyć a czwartek na szczęście już jutro więc głowa do góry będzie dobrze trzymam kciuki!
Witam Was
Ja dzisiaj byłam zrobić tsh i ft4 jutro odbiór wyników i wizyta u endokrynologa. Mam nadzieję, że będzie już w porządku bo ostatnio bardzoooo wysokie było:-(
Trzymam kciuki za pozytywne wyniki !!!
Dziewczyny kiedy Was zaczeło mdlić? I czy wszystkie to macie? Bo ja w 1 ciąży non stop kibelek zaliczała a teraz nic........
Mnie muli od 3 dni ale tylko rana do tej pory kibelek raz zaliczony ;-)
Hejka laseczki!
U mnie dzisiaj deszczowo ale rano wyskoczyłam szybko póki mnie tak mocno nie muliło i poleciałam zrobić wyniki ( morf,mocz,Wr,glukoza z krwi) i dzisiaj po 15 odbiór a dobrze się składa bo na 15.50 USG - trzymajcie kciuki jak wrócę to wieści na lekarzowym.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
to sie ciesz.....Dziewczyny kiedy Was zaczeło mdlić? I czy wszystkie to macie? Bo ja w 1 ciąży non stop kibelek zaliczała a teraz nic........
mnie mdlilo dopiero po 6 tyg liczac od pierwszego dnia ostastniej miesiaczki....
w zeszlej ciazy tak samo...
nasakra... chcialabym zebyu ta ciaza przebiegala inaczej
Hope
podwójna mama :-)
Hejka :-)
Co by tu... za dużo piszecie.
Ach już wiem, całe szczęśce, że dziesięciolatki nie trzeba już brać na rączki ;-) Muszę za to uważać na psy, bo skaczą jak kangury i lubią się odbijać łapami o brzuch z radości.
Mdłości brak. Czasem gdzieś coś zaćmi, ale nie mocno. Zwykle tylko wieczorem lub w nocy.
Śluz podbarwiony czymkolwiek zawsze wymaga konsultacji z lekarzem, może być niegroźny ale może też zwiastować poważne problemy.
Co by tu... za dużo piszecie.
Ach już wiem, całe szczęśce, że dziesięciolatki nie trzeba już brać na rączki ;-) Muszę za to uważać na psy, bo skaczą jak kangury i lubią się odbijać łapami o brzuch z radości.
Mdłości brak. Czasem gdzieś coś zaćmi, ale nie mocno. Zwykle tylko wieczorem lub w nocy.
Śluz podbarwiony czymkolwiek zawsze wymaga konsultacji z lekarzem, może być niegroźny ale może też zwiastować poważne problemy.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
czesc lejdis)
zwracam sie z prośbą o przyjęcie mnie na wątekdzis test i II kreski-II upragnione,wyczekane,wytęsknione kreski...
to bedzie moja 4-ta ciąża,pierwsza zakonczyla sie w 9 tyg:-(potem 2 zakonczyly sie szczesliwie i bardzo wierze,ze teraz bedzie tak samo...
wizyte mam za 2 tyg.
zwracam sie z prośbą o przyjęcie mnie na wątekdzis test i II kreski-II upragnione,wyczekane,wytęsknione kreski...
to bedzie moja 4-ta ciąża,pierwsza zakonczyla sie w 9 tyg:-(potem 2 zakonczyly sie szczesliwie i bardzo wierze,ze teraz bedzie tak samo...
wizyte mam za 2 tyg.
reklama