reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam sie grzecznie i melduje ze was codziennie podczytuje ;)
u mnie chorobowo,mam ostre zapalenie nerek, bol jak cholera :wściekła/y: caly dzien tylko snuje sie po domu, i spedzam godziny na allegro :-D

reklama
Witajcie
Ależ wy macie tępo pisania, podziwiam, ja nie jestem w stanie nadrobić tej epopei:-)
Szybko wam dziewczynki z cycochów kapie:tak:, ja dopiero po porodzie miałam mleczko, za kazdym razem. A jak mogę wam polecić wkładki to super są z Johnsona baby nie przemakają tak jak,na przykład bella:-)
Moje gwiazdeczki chore więc siedzę w domu, na 17. do lekarza, muszę iść bo wekend za pasem:tak:

Ano ciekną nam ciekną Kochane i tak już będzie. Coraz więcej nas z tym problemem. Ja póki co to tylko wkładki i tyle, nic więcej się nie da zrobic. Ta siara to zupełnie normalna "przypadłość".

Mi udało się wstać dzisiaj o normalnej porze. Zjadłam śniadanko, herbatka wypita, zupka jarzynowa zaraz będzie gotowa i tak Was nadrabiam powolutku. W między czasie się wykąpałam:happy2: Nie długo idziemy z Miśkiem kupić coś dla Wojtusia:happy2: bo trzeba powoli zacząć kompletować wyprawkę. Moja Mama zdeklarowała się, że robi swoją prywatną wyprawkę i da nam jak skończy:-D

Jesteśmy po wizycie u nowego ginka i jestem zadowolona. Ogólnie wszystko jest bardzo dobrze tylko mam wysoki cukier i już teraz zero słodyczy, zero tłustego i dosładzania.... Zlecił mi po 75mg i po tym będzie wiadomo czy jest cukrzyca i czy będziemy podejmować leczenie:-(
Za 2 tygodnie idziemy do niego na połówkowe usg takie dokładnie ponieważ chcę takowe zrobić na swoim sprzęcie i pod swoim okiem także będziemy mieć jeszcze jeden filmik z Wojtusiem:-)
Teraz zaczynam się zastanawiać w jakim szpitalu rodzić....
Wojtuś mnie dzisiaj skopał rano na całego:-) ale na szczęście odkręcił się jakoś normalnie bo już mnie po pęcherzu tak nie kopie:happy2:

Teraz muszę Was nadrobić ufff:happy:

Misia witaj:) Cieszę się,że jesteś zadowolona z nowego ginekologa :)

Poziomki hop hop gdzie jesteście ???:)

Misia super ze ten gin okazal sie ok. Tez mialam 75g glukozy wtedy 2 godziny trzeba czekac. 3mam kciuki zeby bylo ok;)

Co do cieknacych piersi u mnie nie ma nic i mam nadzieje ze sie nie pojawi az do porodu;) U mnie w rodzinie dopiero po urodzeniu sie pojawia wiec i moze mi sie uda;)

A ja mam dzisiaj wolną chatę:-D M w pracy do piątku,babcia w Wawie a Gosia śpi u koleżanki:-)
Przesmradzam się z wielkimi planami porządkowymi,ale nie wiem co z tego wyjdzie...
Dzisiaj Joker zrobił mi niespodziankę :eek:i zrobił 3 gigantyczne rzadkie placki.... mało klopika nie ściskałam(pewnie dlatego że byłam nadczo)

reklama
A ja mam dzisiaj wolną chatę:-D M w pracy do piątku,babcia w Wawie a Gosia śpi u koleżanki:-)
Przesmradzam się z wielkimi planami porządkowymi,ale nie wiem co z tego wyjdzie...
Dzisiaj Joker zrobił mi niespodziankę :eek:i zrobił 3 gigantyczne rzadkie placki.... mało klopika nie ściskałam(pewnie dlatego że byłam nadczo)

No to poziomki wpadamy do Ciebie na chatę i robimy babski wieczór :) Dziewczymy pokupiły mnóstwo ciuszków to sobie pooglądamy na żywo :-) Ale ja bym się chciała spotkac z kimś kto tez niedługo będzie miał maluszka, a tu jak na złość nikogo nie ma w okolicy zaciążonego :-D A z plackami Jokera uważaj bo to w kupach jest ta toksoplazmoza i w kocich kupach też.

Do góry