reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witaj mamusia :) Co u nas to musiałabyś się wczytać w wątek :) Bo u nas zawsze coś ciekawego się dzieje :):)
A co z Tobą się działo tyle czasu ???

reklama
Witaj mamusia :) Co u nas to musiałabyś się wczytać w wątek :) Bo u nas zawsze coś ciekawego się dzieje :):)
A co z Tobą się działo tyle czasu ???

a troszku źle sie czułam głowa mnie bolała;(
ale juz jest ok ;):-)
jestem teraz w skzole ale jeszcze jadna lekcja i ide do domciu nareście bo ile mozna tu siedzieć;D;D;-)

jolek - to chyba jak masz za dużo nieobecności, nawet usprawiedliwionych, i jesteś nieklasyfikowana, ale rozumiem, że byłaś pilna i ci to nie groziło ;)

to co chodzi o sprawowanie???? To jest chyba niegroźne i z tym się zdaje do następnej klasy.
Salsera pilna nie byłam, nieobecności też sporo miałam bo często chorowałam, wypadek samochodowy też zaliczyłam więc i pobyt w szpitalu się trafił... Moja wychowawczyni coś tam zawsze burczała,ale że ja oblatana zawsze wszystko dla klasy załatwiałam to nie było tragedii :-D

NKL to chyba nie tylko można mieć z zachowania. Wydaje mi się, że to taka stara jedynka, czyli możliwość poprawy. A to dopiero pierwszy semestr roku szkolnego więc w drugi można poprawić. Jejku to już tyle lat jak wyszłam z liceum... 7 by wychodziło.

A ja pranie powiesiłam, posprzątałam na dole, podłogi pomyłam i nawet drugie śniadanko pochłonęłam :) A teraz kawusia malutka :-)

O ile pamiętam, to po prostu oznacza , że tak mało uczęszczało się na zajęcia że nie ma możliwości wystawienia oceny, więc po prostu jest się nieklasyfikowanym. I podejrzewam, ze gdy dotyczy to jednego przedmiotu to jeszcze nie jest źle. A wiadomo, że ciężarnej może się trafić, jeśli np spędza trochę czasu na zwolnieniu.

reklama
Melia u mnie w tym roku 9 lat będzie jak zakończyłam swoją edukację :p

Ja właśnie z piżamki wyskoczyłam i jak patrzę na tą pogodę to nic mi się nie chce :(

Do góry