reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
No to jestem kolejna która jest 7 lat po ukończeniu liceum, kurcze ale ten czas zleciał. Maturę pamiętam jakby to było tydzień temu.... Aż się łezka w oku kręci, szkoda tych minionych lat, a lata liceum to przecież najwspanialszy okres w życiu...:sorry2:

HEJKA :-)

u Nas dzisiaj też cieplutko 10 na plusie ale siąpi deszcz cały czas , byliśmy u dziadków na kawce szybciutko tylko . a po południu wpadnie do Nas koleżanka więc będzie miło.

Co do włosów na nogach to rzeczywiście zauważyłam że mi też wolniej odrastają :tak:
a szkoła hmm cudowne lata w maju stuknie 8 lat od maturki.

Kamcia - mój łobuz też nie raz sobie ubzdura że chce coś mojego i koniec to staramy się dawać mu jakieś zamienniki żeby wiedział że to jego a to moje.
miłego dzionka i uważajcie na siebie :-)

Witajcie :)!
Piszecie na potęgę! Dopiero doczytałam MAJ, w przerwach w pracy...
ale Wam zazdroszczę tego spanka...ja jestem jak śnięta ryba...ale za godzinkę koniec pracy.
Co do "porostu" włosów, to może rzeczywiście na nogach mniej rosną, ale na głowie na pewno o wiele szybciej - właśnie idę dziś do podcięcia, bo już mi się nie chcą ładnie układać. Jaka szkoda, że bikini wciąż obrasta...masakra - nienawidzę tego...

A co do mojej edukacji, hmm...kiedy to było...inna epoka hehe.... w 2004 roku koniec studiów...

NKL to chyba nie tylko można mieć z zachowania. Wydaje mi się, że to taka stara jedynka, czyli możliwość poprawy. A to dopiero pierwszy semestr roku szkolnego więc w drugi można poprawić. Jejku to już tyle lat jak wyszłam z liceum... 7 by wychodziło.

A ja pranie powiesiłam, posprzątałam na dole, podłogi pomyłam i nawet drugie śniadanko pochłonęłam :) A teraz kawusia malutka :-)

no to jest cos takiego jak niedostateczna ocena :p
mam to z geografi bo mam o jedna ocene za mało ;/ bezsens

styna - budyń zrobić :-D
A tak serio to chyba najlepiej zakupić wkładki i dla bezpieczeństwa zawsze nosić. Na razie nie znam tego problemu więc nie mam żadnych swoich sposobów.

Mamuśka podpadło się nauczycielowi co???? A w której Ty klasie jesteś????

Styna jedyne wyjście to wkładki do biustonosza wkładać :-p albo do kawki odciągać :-D
Kurde ja na razie nie mam tego problemu ale ostatnio jak mnie piersi zaczęły boleć to się zastanawiam czy też mnie to nie czeka :(

reklama
Do góry