reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
to ja z chęcią się dołączę ;))) dziewczyny przestańcie o takich rzeczach pisać, bo mi zaraz laptop zatonie ;)))

bra mnie to jakoś nie rusza:) może dlatego,że nie jestem maniakiem słodyczy (czego po mnie nie widać :( )

I winko bezalk. To możemy już jechać???

A ja dzisiaj miałąm wycieczkę do gina bo mi zus odesłał chorobowe bo był błąd - zawsze sprawdzam a teraz nie i psikus.

Za to okazało się, że jedna z moich firm w pracy ma kontrolę z US i mam dość bo to taka problematyczna firma i boję się co wygrzebią :((( Aż apetyt straciłam jak się dowiedziałam. Jak nie urok to sraczka, jak to mówią.

Za to byłam dzisiaj na szmatach bo u nas w piątki jest zawsze nowy towar i kupiłam sobie fajny stanik (z metką) tylko wygotować go trzeba z tych ichnich chemicznych dezynfekatorów. I do tego 2 pary dżinsów (bezfirmowe jedne ale fajne ciemnogranatowe z marszczeniami pod kolanami i przy kieszeniach i bigstary klasyki) i będę dzisiaj przerabiać na maszynie :D Do tego kupiłam elastyczną granatową sztruksową spódnicę i będę miała na wstawki :D Bo już nie mam w czym chodzić :( Ciążówki które mam jeszcze na mnie za luźne a nowe spodnie jak mam kupić ciążowe za 100zł. to mi się odechciewa bo ile w tym pochodzę? Chyba, że jutro bym trafiła gdzieś na wyprzedażach. Tak więc wydałam na wszystko (z nićmi do maszyny i guzikiem)50 zł. Tylko ta srana kontrola mi odebrała entuzjazm.

Styna szybko naprawili Ci autko:)

Marzena ale to firma w której pracujesz czy Ty właścicielką jesteś,że tak się przejmujesz???

reklama
Do góry