reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Cześć Kobitki:)
Zaczynając od pogody to u mnie szaro buro i... śnieg.Musiał z rańca padać ale jest + na termometrze więc zaraz go nie będzie:/
Co do mojego samopoczucia to dalej do du*** Wciągnęłam małe śniadanko,bo żołądek jakiś taki dalej nijaki no i wstałam z katarem. Na to wygląda że kierownik mi ostatnio w pracy sprzedał troszeczkę :(

Melia mój psiak zwariowany raz się słucha a raz nie, więc puszczam go tylko w wyznaczonych miejscach.Ale jak ryknę to zazwyczaj przychodzi. Sąsiadka miała do niedawna psiaka tej samej rasy co twój psiak i ta sunia strasznie posłuszna była.

Basiekk
to trzymam kciuki za wizytę:)

Kamcia a ty uważaj na siebie w tych podróżach

Witam się kobitki w ten deszczowy poranek, dobrze że zupa w lodówce bo nie chce mi się nosa na dwór wystawiać żeby po zakupy skoczyć tym bardziej że sama w domu z synkiem siedzę . Pozdrawiam,życzę miłego dnia i dobrych nastrojów :-)

też bym się kimła ale jak:confused:

kurde no rwie mnie jak na okres:dry: chyba no-spe zapodam sobie...

oj spiochy melia ledwo wstała i już idzie spać:-p

jolcia widzę że też zawitałaś... :-)

Nie śpię, bo jak tylko się położyłam to rozdzwoniły się telefony i już mi się nie chce nawet leżeć. Wstawiłam pranie, puściłam zmywarkę i chyba posprzątam trochę, żeby jutro było ciut mniej. Zawsze w sobotę robię takie większe porządki, a jak sobie dziś już coś porobię to lżej będzie jutro. No i jeszcze prasowanie czeka :wściekła/y:

jolek no mój Borys jest szurnięty zdrowo i ucieka dość często choć już mniej niż kiedyś. Idziemy go wykastrować na dniach, więc się może troszkę uspokoi. No ale to taki temperament tego egzemplarza i już. Bo ogólnie rasa bardzo spokojna jest tylko ten mój wariat :-)

Ostatnia edycja:
a ja się użeram z moim dzieckiem :-D
dzisiaj zapragnęła się bawić moim kuflem z sokiem... i chce płaczem wymusić żebym jej ten sok dała ... :-D zaraz z mykam .. bo już czas....

A ja wczoraj u ginki dostałam taki zestaw poradników dla przyszłej mamy i tam jest wnóstwo rzeczy np jak skompletować wyprawke do szpitala, co powinno się mieć na pierwsze dni maleństwa przy sobie, co dla matki itp. Poprzeglądam to dokładnie i wrzucę jakieś wiadomości bo to nam sie przyda takie małe kompendium wiedzy co i jak, zwłaszcza dla świeżynek, co to jeszcze nie rodziły.

reklama
Do góry