reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

zanka pójdę za 2 tyg do mojego gina...:tak: więc wtedy o to spytam;-)

spadam na basenik...
karolq pozwól że wyslę Ci późńiej bo musze się szykowac teraz na basenik:zawstydzona/y:

poapa

reklama
Mandrzejczuk mój psiak też jakiś nie swój i nic nie tknął od rana nawet swoich ulubionych ciasteczek nie ruszył. Przetrzymaj psiaka bez jedzenia,jeśli do jutra się nie poprawi to śmigaj z nim do weterynarza.

chyba te zwierzaka Nam szaleją :) bo moj Kocur dzisiaj też się obraził i nie tknął jedzenia...może mają gorszy dzień, może coś w powietrzu wisi...:)

emikaa coś w tym jest może pogoda nie taka może ciśnienie... Rozmawiałam dziś z siostrą to jej córa dziś jeść też nie chce więc już nie wiem o co tu chodzi :dry:

Ale załapałam wkr**********! ! ! ! Właśnie M mi napisał,że nie wie o której z pracy wróci a być może do rana zostanie!!!! Jak można bez uprzedzenia tak ludzi wykorzystywać, szedł na 8, góra na 12 godzin a okazuje się że najprawdopodobniej 24!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

emikaa coś w tym jest może pogoda nie taka może ciśnienie... Rozmawiałam dziś z siostrą to jej córa dziś jeść też nie chce więc już nie wiem o co tu chodzi :dry:

Ale załapałam wkr**********! ! ! ! Właśnie M mi napisał,że nie wie o której z pracy wróci a być może do rana zostanie!!!! Jak można bez uprzedzenia tak ludzi wykorzystywać, szedł na 8, góra na 12 godzin a okazuje się że najprawdopodobniej 24!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jolek tak to jest w dzisiejszych czasach, że traktują cie, jakbys żył dla pracy i nie miał życia rodzinnego, prywatnego...

a ja się zaraz na basen sykuję... juuupi:-)

a wogóle powiedzcie mi , bo ja słyszałam ze to co nie tak jest , bo mnie normalnie całe nogi swędzą strasznie , jakby mnie cos ugryzło.. i wydrapuje sobie dziury do krwi ... nie wiem od czego... słyszałyście o takiej przypadłości w ciąży??:eek:

mnie też swędzą nogi, ale po balsamowaniu przechodzi, swędzą mnie tez plecy, ale tez przechodzi

reklama
Kamcia mnie też nogi swędzą szczególnie uda i tylna część łydek, po prostu skóra się rozciąga no i swędzi. Ja też się długo zastanawiałam czemu, ale zauważyłam, że coraz trudniej mi spodnie wciągnąć przez uda i biodra więc to jest to, no chyba że towarzyszy temu jakaś wysypka, to wtedy może to być uczulenie. Mi pomaga kąpiel w oliwce dla dzieci albo posmarowanie oliwką czy kremem dla ciężarnych ja kupiłam jakiś czas temu Pregnacare na rozciągającą się skórę i przeciw rozstępom, u ciebie też powinien być nie jest drogi, a naprawde skuteczny, zapach może nie jakiś cudowny, ale też nie jest bardzo mocny i nie utrzymuje się długo.

Ostatnia edycja:
Do góry