zanka07
Fanka BB :)
Vi ja też tak mam, robiły mi się takie wielkie placki czerwone od drapania i jak je wybalsamuję to swędzenie mija :-) najlepiej oliwką dla dzieci !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja się zaraz na basen sykuję... juuupi:-)
a wogóle powiedzcie mi , bo ja słyszałam ze to co nie tak jest , bo mnie normalnie całe nogi swędzą strasznie , jakby mnie cos ugryzło.. i wydrapuje sobie dziury do krwi ... nie wiem od czego... słyszałyście o takiej przypadłości w ciąży??![]()
Kamcia moze dostalas jakiegos uczulenia...czytalam w mamusiowych gazetach, ze skora moze swedziec ale jezeli po chwili nie przechodzi i do tego pojawia sie jakeis zmiany to trzeba do doktorka.
A u mnie dzis maly dolek...moj piesio chyab zachorowal...cos zjadl, bo wczoraj wymiotowal 2 razy, a rano na dywanie przywital mnie rzadki prezent i wogole chodzi jakis osowialy, nawet parowki nie tknal gdzie normalnie to by za nia zabil...teraz gotuje mu rosolek moze na cieplo cos tknie, bo chodzi struty i nie chce jesc...