reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
a ja się zaraz na basen sykuję... juuupi:-)

a wogóle powiedzcie mi , bo ja słyszałam ze to co nie tak jest , bo mnie normalnie całe nogi swędzą strasznie , jakby mnie cos ugryzło.. i wydrapuje sobie dziury do krwi ... nie wiem od czego... słyszałyście o takiej przypadłości w ciąży??:eek:

nowa mama https://www.babyboom.pl/forum/maj-2011-f370/maj-2011-a-43445/index490.html
co do swędzenia to nie chcę straszyć ale jeśli długo się utrzymuje nie bagatelizujcie tego bo niestety jest to jeden z objawów niedoczynności wątroby w czasie ciąży:sorry: znajoma leży w szpitalu w związku z tym także koniecznie dajcie znać lekarzowi o tym

Kamcia moze dostalas jakiegos uczulenia...czytalam w mamusiowych gazetach, ze skora moze swedziec ale jezeli po chwili nie przechodzi i do tego pojawia sie jakeis zmiany to trzeba do doktorka.

A u mnie dzis maly dolek...moj piesio chyab zachorowal...cos zjadl, bo wczoraj wymiotowal 2 razy, a rano na dywanie przywital mnie rzadki prezent i wogole chodzi jakis osowialy, nawet parowki nie tknal gdzie normalnie to by za nia zabil...teraz gotuje mu rosolek moze na cieplo cos tknie, bo chodzi struty i nie chce jesc...

julisia dzięki... nawet nie widziąłam tego posta:szok::zawstydzona/y:

wiuęc witam równiez nową mamcię:tak:

mandrzejczuk ,.. biedny piesek zdrówka dla niego:tak:

a u mnie to nie uczulenie bo zmian żadnych nie mam na skórze... no dopiero po wydrapaniu sobie:-p

julisia no wąłśńie to słyszałam że to coś się dsieje..
moja znajoma miała przez swędzenie szysbciej wywoływany poród, ale to ją zaczęło swędzieć miesiąc czy 2 przy końcówce... nie pamietam dokładnie...

Kamcia moze dostalas jakiegos uczulenia...czytalam w mamusiowych gazetach, ze skora moze swedziec ale jezeli po chwili nie przechodzi i do tego pojawia sie jakeis zmiany to trzeba do doktorka.

A u mnie dzis maly dolek...moj piesio chyab zachorowal...cos zjadl, bo wczoraj wymiotowal 2 razy, a rano na dywanie przywital mnie rzadki prezent i wogole chodzi jakis osowialy, nawet parowki nie tknal gdzie normalnie to by za nia zabil...teraz gotuje mu rosolek moze na cieplo cos tknie, bo chodzi struty i nie chce jesc...

Mandrzejczuk mój psiak też jakiś nie swój i nic nie tknął od rana nawet swoich ulubionych ciasteczek nie ruszył. Przetrzymaj psiaka bez jedzenia,jeśli do jutra się nie poprawi to śmigaj z nim do weterynarza.

mandrzejczuk, nie dawaj pieskowi rosołu ani żadnej innej zupy bo to może jeszcze gorzej zaszkodzić... lepiej kupić siemię lniane, zaparzyć i podawać do picia zamiast wody, możesz też go przegłodzić do jutra, nic mu nie będzie a na pewno poczuje się lepiej.... Pozdrawiam :rofl2:

reklama
Do góry