reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A tak apropo fryzjera to ja tez sie powinnam wybrac, bo mam kilkucentymetrowe odrosty:zawstydzona/y: tyle ze zykle robie balejaz z takim bardzo jasnym blondem i nie wiem czy to wlasnie nie jest szkodliwe.... Moze lepiej byloby jakis koloryzujacy szampon kupic... Samanie wiem... Tyle ze blond to mi pewnie nie wyjedzie a ciemny przy mojej teraz bardzo jasnej buzi bedzie nieladny. Tak mi sie marzy wejsc do solarium... no ale niestety... Nie jestem jakas maniaczka solarium, ale tak raz na jakis czas przed ciaza chodzilam. Przed jakims weselem czy sylwestram, a teraz... A mam jeszcze jedna watpliwosc wiem ze wsrod nas sa dziewczyny ktore troche w kosmetyce siedza. Czy takie standardowe oczyszczanie twarzy u kosmetyczki jest bezpieczne w ciazy, bo tez powinnam sie wybrac...

reklama
Tak mi sie wydawalo wlasnie:tak: No musze sie za siebie wziac, bo przeciez to ze jestem w ciazy nie znaczy ze mam sie zaniedbywac, a jakos do tej pory kiepsko o siebie dbam jesli chodzi o upiększanie:-)

Wisienka oczyszczanie mozesz robic tylko nie moze ci zrobic nic tymi sprzeciorami fajnymi bo to wszystko prady. Ale oczyszczanie moze bardziej bolec teraz bo skora jest bardziej wrazliwa

JA tak samo...ale siedzę w domu więc nie czuję potrzeby. Mogłabym się wybrać w odwiedziny do kuzynki jest kosmetyczką, ma też ukończoną stylizację włosów więc wyprowadziłaby mnie na ludzi, ale trochę za daleko mieszka bo 300 km mamy do siebie :(

kac Vegas tez kiedyś oglądałam..
fajny ,.. ihih

a mi też się nie chce o siebei dbać.. nawet czasem to się nie czesze jak wstanę:-p:zawstydzona/y:
ale do fryzjera bym się wybrała:tak:

coś miałam jeszcze napisac... i nie pamiętam :-D

Hejka

Co do włosów to mi teraz rosną na potęgę , byłam na balejażu przed andrzejkami a już by wypadało pójść ale kurde drogi to interes a 5 marca idziemy na zabawę karnawałową i wtedy też bym musiała iść tak więc się zastanawiam właśnie co robić. Sama bym zafarbowała ale właśnie problem taki że nie wiadomo co na głowie wyjdzie , muszę moją siostrę uczącą się na fryzjerkę w końcu dorwać może zrobi mi w salonie gdzie się uczy za mniejszą kasę :tak:
A u kosmetyczki to chyba wstyd ale jeszcze ani razu nie byłam :zawstydzona/y:.

aaa dzięki dziewczyny za podawanie fajnych filmików tych akurat nie widziałam więc spoko :tak:

hehe futrzaczku chcesz to podam Ci więcej ;-) mam 2 trygabajty z samymi filmami:-D i to jesacze łądnie podzielne, które horrory a które komedie itp;-)
prawie jak w bibliotece:-D:-D:-D

reklama
Włosy rosną jak szalone, w sobotę mnie wkurzyły tzn. grzywka bo dopiero podcinana a już znowu świat mi przysłaniała a moja fryzjerka (przyszła szwagierka) na szkoleniu i tylko ona wie jak mi ją obciąć aby się dobrze układała, no i stanęłam przed lustrem i ciach ją. Obcięłam sama i mam z głowy, ale martwi mnie inny problem moje włosy wypadają i to całymi garściami stosuję specjalny szampon odżywkę i maskę a tu nic jak tak dalej pójdzie to do porodu chyba łysa pojadę, poradźcie co zrobić.

Do góry