reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka :-)
Dziewczyny śliczne te piosenki dla rodziców aż się łezka kręci i wspomnienia wracają.
Mt daliśmy rodzicom bukiet kwiatów i takie podziękowania na stelażu drewnianym z wierszykiem zdjęciem i tez bukiecikiem kwiatów.
A teraz to tyle tego wszystkiego na rynku więc można coś pokombinować więc Styna nie martw się coś znajdziecie :tak:

Julisia- fajnie że suczki wróciły , hehe widać maiły ochotę na małą przygodę tylko szkoda że Was nie powiadomiły o swoich planach :-D
Kamcia- bardzo fajny pomysł ślicznie to będzie wyglądało i ja bym brała połysk :tak: bo tego w rękach i tak nie będzie się obracać ani nic więc spoko , mat zawsze wybieram do zwykłych zdjęć to wtedy właśnie nie widać odcisków itp a połysk jest ładniejszy taki żywszy jak dla mnie

U mnie nic nowego , gotuję obiadek i w sumie tyle... nudy :dry:

reklama
futrzaczek ale to nie będzie zdjęcie... tylko to będzie na płótnie
więc jakby takie wlane w płótno ... jak obraz...
czyli nawet jak będa łapać w ręce to nie bedzie odcisków..
bo myślę że to będzie po prostu polakierowany materiał....

ale nie wiem właśnie...
macie jakieś takie obrazy w domu zeby sprawdzić:confused::-D

zastanawiam się też czy błysk jak wąłsnie bedzie lakoierowany to z czasem nie popęka ta farba...?

Julisia pewnie że miałam znieczulenie, nawet nic nie poczułam, a szycie trwało dłużej niż samo wyrywanie... (tutaj nie zostawiają cię z dziurą po wyrwanym zębie).
Pogoda mi się popsuła, zrobiło się szaro i pada deszcz... Ale właśnie zjadłam sobie pyszną grochóweczkę bo mój M wczoraj zrobił (miałam na nią straszną ochotę)... PYCHA...:tak:

Kamcia- to ja właśnie tak napisałam :-D może jakoś trochę po chińsku ale o to mi chodziło że tu może być połysk , zdjęcia takiego nie mam ale wątpię aby miało popękać może popatrz na komentarze może ktoś coś napisał.

Ypra ja przytyłam w poprzedneij ciąży 20 kg, do takiej dokładnej wagi sprzed ciąży (170cm wzrostu 67kg) doszłam po ok 1,5 roku ale spoko pewnie że dziecko najważniejsze a przy karmieniu wyciąga z mamusi te kg
ja w ciąży przytyłam 16kg i do wagi wróciłam po ok 4 miesiącach bez większych starań ruchowych ale na przymusowej diecie bo mała miała skazę mleczną i powiem że taka dieta to dobra rzecz bo jak robisz to dla dziecka to tak jakoś łatwo idzie a efekty widać:tak:

Kamcia super pomysł z tym tym obrazem, ja bym wybrała matowy ale to kwestia gustu i tak naprawdę dopóki nie porównasz na żywo to to zgadywanka które lepsze, a co do prezentu dla dziadków ja przygotowuję fotoksiążkę z pierwszego roczku naszej niuni

Ostatnia edycja:
Kamcia ja jestem zdecydowanie za matowym, po pierwsze łatwiej utrzymać w czystości, i mniej się niszczy na połysku zawsze jakieś odciski zostają, po drugie obraz jakoś tak sam z siebie kojarzy się z matem.

Dziewczyny dziękuję wam za propozycje na pewno skorzystam najbardziej podoba mi się pomysł z tym koszem z łakociami, tylko nie wiem czy w moim przypadku to byłby dobry pomysł bo rodzice ciągle na diecie są, schudną ile lekarz każe ciśnienie cholesterol się normuje i na nowo zaczynają tyć ale przemyślę to bardzo skrupulatnie. Co do piosenki my od razu powiedzieliśmy orkiestrze że na tą oklepaną "Cudownych rodziców mam" się nie zgadzamy i o dziwo oni powiedzieli że też jej nie lubią. Więc postanowiliśmy że będzie ta YouTube - MOI KOCHANI RODZICE Bernadeta Kowalska

I nasz pierwszy taniec, to jest nasza pierwsza wspólna piosenka i stąd mamy do niej sentyment YouTube - And i miss you like desert miss the rain

No i zapomniałam dodać co do mojej grypy żołądkowej już trochę lepiej, nawet chciałam iść do pracy ale szefowa uparła się że muszę być 48 godzin bez objawów aby móc wrócić, a niestety jeszcze troche latam do kibelka.

Ostatnia edycja:
No długość też się liczy im krótszy tym lepszy a ten ma coś ponad 4 minuty i uznaliśmy że wytrzymamy, musimy trochę poćwiczyć ale jak z brzuchem i na szpilkach.

Kamcia oczywiście że matowe! Błyszczące bedzie wyglądało jak duże zdjęcie a to ma dać efekt pieknego obrazu, nie ma sie co martwić o pękanie bo ona są czymś tam pokryte aby temu zapobiec. A wiem to bo właśnie apropo tych prezentów dla rodziców na weselu to my właśnie dalismy im obrazy z naszymi postaciami oprawione w pękne ramy obrazowe- pamiątka na całe życie!

reklama
agaf i dałas matowe??:-)

jeśli chodzi o piosenkę to ja wolę polską żeby rodzice zrozumieli co się do nich śpiewa:-D

kurde z naszej sesji nici.. trzeba znów małą ubrać no i cykać fotki :-p
znaczy foty ładne , ale jak dla mnie to na obraz się nie nadają:-D

Do góry