reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

mam już dość cały dzień nic tylko oglądam dodatki: rękawiczki, welony, buty, biżuterie i nie wiem co chcę. Największy problem mam z rodzicami wiem że na podziękowaniu daje się jakieś upominki rodzicom a ja nie wiem kompletnie co to może być chcę aby było to śmieszne wzruszające i zarazem bardzo symboliczne.
Teraz muszę iść sprawdzić moje nóżki z kurczaka bo się pieką a mi od tego zapachu ślinka na lapsa cieknie, i mój P zrobi mi domowe fryteczki.

reklama
A ja dziś nie mam apetytu... jadłam rano śniadanie, potem w dzień parówkę a teraz zrobiłam sobie mieszankę owoców z jogurtem,żeby nie było,że nic nie jem. Cały dzień mam wrażenie pełnego aż za bardzo żołądka :(
Ufff nadrobiłam Was trochę...Spuścić Was na chwilę z oka to od razu produkcja idzie pełną parą.:)
Napatrzyłam się na suknie ślubne i się wzruszyłam...

Wciąż czuję że mam w środku żołądek, ale grypa żołądkowa przegrywa z zachciankami ciążowymi, źle się czuję żołądek boli a ja wciąż jestem głodna. To nienormalne. Mało tego mój P usmażył frytki z 1kg ziemniaków nałożył na jeden talerz i położył kurczaka, po czym powiedział zjedz ile dasz rade a ja skończę po czym poszedł coś na górę zobaczyć, 15 minut później zszedł i już chciał spytać gdzie kolacja jak zobaczył pusty talerz i moją minę która mówiła wciąż jestem głodna. Powiedział że teraz to i on zaczyna się obawiać o moją wagę i spytał czy na wieczór nie mogłabym zacząć jeść marchewek. A co to ja królik ja potrzebuję kalorii. Co do jelitówki to jeszcze mnie biegunka trzyma, ale ponieważ to wirus a nie zatrucie uznałam że mi fryteczki nie zaszkodzą.

Styna powiem ci szczerze, że wolałabym nie mieć biegunki, nie pozarażaj nas :-p Na samą myśl mnie tyłek boli...

A przy okazji tyłka. TZ ostatnio stwierdził, że mam nie chudnąć po ciąży bo taka podobam mu się bardziej i mam zajeb... murzyński tyłek :szok::-D:-D A ja już planuję jakie zielsko będę jeść od maja do września :-p Schudnę i będę mieć murzyńskie cycki :-D

Styna a ile dzisiaj wydaliłaś!! Trzeba nadrobić bo pasożycik potrzebuje:-D

Hope murzyńskie cycki to ja będe miała:-D zrobimy porównanie rulonów w gaciach i tego co było kiedyś jdrne:-D

Dzisiaj doszłam do wniosku z siostrą ze uda mi schudły:szok:
Ciekawe jak z wagą jutro u gina

Ostatnia edycja:
reklama
Poziomki wydaliłam dużo, ale wciąż jestem na dużym plusie, ja poprostu od ponad tygodnia jestem cały czas głodna, co noc się budzę i robię sobie jedzenie i to nie jakieś małe porcyjki tylko z 3 kanapki tak na luzie wcinam i zagryzam piernikami, jak tego nie zjem nie jestem w stanie spać. Od maja będę jadła te marchewki jak nic:-)

Do góry