reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ja też idę w czwartek ,byłam wczoraj ale jeszcze nic nie widział, ale czuje że jestem -i modle się żeby wszystko dobrze było. Bardziej się denerwuje niż z Antkiem w pierwszej ciąży....:(

Bardzo dziękuje:)Poradzilam sobie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam nowe zafasolkowane :-)

Ja dopiero śniadanie wciągam... :zawstydzona/y: Za oknem mokro, w domu ciemno i zimno, żal z łóżka wychodzić.
Przypomniało mi się coś miłego. Zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży, TZ śniło się, że urodziłam córeczkę, strasznie był przejęty tym snem. I dosłownie kilka dni później zrobiłam test :tak::-) Panowie też mocno wszystko przeżywają, chociaż pewnie trudniej im okazywać emocje.

A jutro zaczynam 7 tydzień... Maleństwo trzymaj się dzielnie :tak:

hope ja tez sniadanko dopiero:sorry:
zanim sie z mala ogarnelam... tutaj poszperalam:-p
to dopiero sie zabralam za jedzenie:-D
a moje dzieci sie bawia:-p
kiciu wsiadl do fotelika od karmienia a mala kleczy pod fotelikiem i wklada mu paluszki do buzi:-Dswoje paluszki:-p a on nie wie biedny co robic:-)

udało sie udało:)fajnie Wam z tym śniadaniem , ja na nogach od 6 , Antka zawiozłam do przedszkola i twardo pracuję.......i tak do wieczora....

Witam nowe mamusie :tak:

U mnie brzuchol też już troszku wywalony , ale ja się cieszę ,;-) jeszcze nikt z rodziny nie wie więc się troszku ukrywam ale póki co daję radę , jutro USG więc mama nadzieję że dobre wiadomości pójdą w ruch .:tak:

Hej mam na imię Marta i chciałam się podzielić z Wami moją radością, otóż jestem w 5 tyg. ciąży i termin mam na koło 10 maja.
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze to moja druga ciąża mam 3letnią córeczkę Amelcie
POzdrawiam wszystkie majóweczki:)

reklama
Witamy marta 099!
Załóż sobie suwaczek i przedstaw się na wątku "przedstawmy się "
tam o każdej z Nas troszkę się dowiesz.

Pozdrawiam :)

Do góry