poziomki
mama 00 08 11 13 15
Wchodzisz w ustawienia ,edytuj sygnature,i tam wklejasz kod BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiec dziewczyny nie dołącze do was... właśnie dostałam @.... przyszła po ciuchy z wielkim hukiem.... bardzo mi przykro że muszę was opuścić... życzę wam wszystkiego najlepszego.. niech się wasze fasolki zdrowo donoszą do końca i życzę eskpresowego porodu... pozdrawiam was i całuję.
dzastina ja cie wysylam do lekarza... idz prosze... bo to nie przelewki.... moja siostra miala okres do 3 miesiaca i nawet nie wiedziala ze jest w ciazy... kolezanka jedna tez....No wiec dziewczyny nie dołącze do was... właśnie dostałam @.... przyszła po ciuchy z wielkim hukiem.... bardzo mi przykro że muszę was opuścić... życzę wam wszystkiego najlepszego.. niech się wasze fasolki zdrowo donoszą do końca i życzę eskpresowego porodu... pozdrawiam was i całuję.
hej
To ja tez sie dopisuję bo kreski dwie ujrzałam w sobotę-ostatnia @ 13.08.2010< to był piatek) hehe ale i nasza piąta rocznica slubu więc mam nadzieję że wszystko będzie ok. idę do lekarza dziś bo jakoś lubie te 13tki....ale boję sie okrutnie....trzymajcie kciuki!!!
witam nowe mamusieDzień dobry
Czy mogłabym się przyłączyć ??
Dwie kreski ujrzałam na teście. Beta zrobiona, wizyta u gina zamówiona. Jeszcze w to nie wierzę. Mam nadzieję, że ginka potwierdzi moje szczęście. :-)
supercześć dziewczyny byłam na usg moja fasoleczka ma się dobrze i ma 5 tygodni
popieramDzastina ja miałam krwawienie, które jak podejrzewam było zagnieżdżeniem sie zarodka. Kochana poczekaj jeszcze. Tak jak dziewczyny piszą, niektóre kobitki miesiączkują do pewnego momentu. Moja koleżanka miała krwawienia do 3-4 miesiąca. Także jeszcze &&&&&&& kciuki.
yra tez ma malutkiego dzidziusia chyba 6 msc ma ,Witam się z wszystkimi, a przede wszystkim z marcową mamuśką
Dzisiaj teścik pokazał 2 kreski. A o tym, że jestem wiedziałąm od samego początku, na drugi dzień po imprezie
Jestem przerażona, bo młody ma 6 mscy a tu kolejna dzidzia. Ale na dobrą sprawę, takie rozwiązanie jest chyba dobre, bo razem będą się chowały
Mam nadzieję, że to dziewczynka.