reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Hehe, ja dziękuję bardzo za bliźniaki, na szczęście mi to nie grozi ;-)
A dzieci jedno za drugim przy moim wysokim poziomie lenistwa chyba bym nie zdzierżyła ;-)

Dziewczyny, czy której zdarzyło się na początku mieć delikatne różowawe upławy? Ja właśnie dzisiaj coś takiego zaobserwowałam u siebie. Bardzo się boję. Od razu umówiłam się na jutro na wizytę u lekarza, ale boje się też że z jednej strony to może być ciut za wcześnie - bo to zaledwie początek 6 tygodnia.... ;-(

Ja miałam, miewam, ale takie minimalne i zauważalne dopiero po jakimś czasie na białej podkładce. Ot kropelka.

A ja to sie boję tych bliźniaków hehe , bo u mnie w rodzinie 2 pary 2 pokolenia wstecz.....strach się bać:) a jak będą dwa chłopy!!!!!hehehe oszaleje!!!!

reklama
Do góry