reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No i tak to się kończy jak się bez śniadania z domu wychodzi. Mandrzejczuk reszta tygodnia będzie już lepsza, zobaczysz :-)

Popijam sobie kakao, bo któraś wczoraj narobiła mi smaka i poprosiłam M, żeby przyjechał z pracy i mi przywiózł :)

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie majóweczki.

Ale mnie długo nie było. Poczytam was co nakrobałyscie i dołacze częściej.

U mnie termin się zmienia za każdym usg. Obecnie stanal na 03 maj 2011. fajny miesiąc.

Samopoczucie u mnie fajne, zadnych dolegliwości - ciaża superowa.:angry:

haha bo zawsze poranki spędzamy rodzinnie ....:-p śniadanko jakiś filmik , poźniej zabawy z małą ...
ale dzisiaj jestem taka wkur... że weszłam na bb żeby się pożalić....:wściekła/y:

normalniD mi tak podniósł ciśnienie... że już od 6 miałam ochotę wejść na bb.. ale nie chciałam aż tak rano:-D

oj nie ma to jak wkur wić kobietę w ciąży....:wściekła/y:

reklama
mandrzejczuk no to miałaś akcję nie ma co dobrze sobie z tym poradziłaś dzielna dziewczyna :tak:

ja dzisiaj humor miałam ekstra nocka spokojna, co ostatnio rzadko się zdarza bo mała nam płacze w nocy :-(, no a dzisiaj był spokoj tylko zwiększony apetyt w nocy ale pospała prawie do 9 więc i ja się wyspałam, ale... moja mama zadzwoniła że mój pies uciekł :-( jak mąż wyjeżdża w delegację to zostawiam psiaka u rodziców bo nie daję rady w tą pogodę wszystkiego ogarnąć, a on tam szczęśliwy biega po ogrodzie razem z psiakami rodziców, ale coś mu odbiło i uciekł a za nim pozostałe, psy :-( wszystko przeszukane i nic mam nadzieję że zaraz wrócą :-(

Do góry