reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Witam nowe za fasolkowane :-D:-) Robi sie nas coraz wiecej.

Dzastina ja miałam krwawienie, które jak podejrzewam było zagnieżdżeniem sie zarodka. Kochana poczekaj jeszcze. Tak jak dziewczyny piszą, niektóre kobitki miesiączkują do pewnego momentu. Moja koleżanka miała krwawienia do 3-4 miesiąca. Także jeszcze &&&&&&& kciuki.

lepidoptera rozbrajają mnie te Twoje buźki:-D

Yra super, że fasoleczka rośnie:happy:

Jak Kochane czuje sie dobrze tylko brzuszek pobolewa... Nic mi sie nie chce... Powinnam sie uczyć do poprawek nie chce mi sie... Jutro egzamin:sorry::-(
Wysypało mnie na twarzy strasznie... Fasolcia nieźle tam u mnie buszuje:-)

reklama
Tak sobie pomyślałam, że u mnie wypada w pokoleniu na bliźniaki. Bo u Mojego M. są w rodzinie bliźniaki a dokładnie to rodzeni bracia mojego teścia. Czytałam kiedyś, że wieksze prawdopodobieństwo jest jak bliźniaki sa po stronie matki ale kto wie:-p:-p

Misia ja strasznie się bałam bliźniaków :) w rodzinie nie ma , ale ja po tabletkach ,więc to różnie..

dzastina Trzymaj się! Powodzenia w staraniach ~~~~~~~~

Dziś wzięłam się za porządki trochę. Nie miałam jeszcze domu w takim stanie. Pozostała tylko sterta prasowania :/ a na 17 na zebranie przedszkolne.. kiedy mi się tak spać chce...

byłam u lekarza, nie widac fasolki, mowi ze za wczesnie ale ze wszystko wskazuje bo endometrium mam zgrubiałe - i mówi że koniecznie w czartek jak przyjde to potwierdzi ciąże....a ja taka niecierpliwa.....ale czekam " cierpliwie"

Witam się z wszystkimi, a przede wszystkim z marcową mamuśką:)
Dzisiaj teścik pokazał 2 kreski. A o tym, że jestem wiedziałąm od samego początku, na drugi dzień po imprezie ;)
Jestem przerażona, bo młody ma 6 mscy a tu kolejna dzidzia. Ale na dobrą sprawę, takie rozwiązanie jest chyba dobre, bo razem będą się chowały :)
Mam nadzieję, że to dziewczynka.

reklama
Do góry