reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cześć Dziewczynki. Ja w końcu uwolniłam się od teściowej, na szczęście przetrwałam. Ale po tej ostatniej kłutni to już myślałam że się wyprowadzę gdzieś do jej wyjazdu albo ją wyrzucę z domu. Głupia, pusta baba... Siedziała i tylko mi marudziła, że ona musi sobie teraz pożyć, że musi sobie co chwila nowe bluzeczki kupować, to tipsy musi sobie uzupełnić po powrocie do Polski... Masakra. Oczywiście żeby zrobić cokolwiek w domu to nie ma szans, bo tipsy, bo ma nową bluzkę na sobie.... K...wa muszę odpocząć...:wściekła/y:

współczuję... naprawdę:confused2:
ja bym jej dała fartuch i bym powiedziała ze teraz bluzki nie pobrudzi a tipsy na jej wiek są nieodpowiednie:-p:-D

bra no zobaczymy,.. nie wiem , jk jutro bedzie taka sama cisza to idę do GP bo mam już głupie myśli:-(

reklama
karolka- co by ci napisać oprócz" ah te teściowe" ... ja za swoją też nie przepadam... babka rozchwiana emocjonalnie, niekonsekwentna i traktująca mojego M jak dziecko... wk...wia mnie to niemiłosiernie. do tego jak juz nas odwiedzi, to nie ma z nią rozmowy, tylko jest tak skupiona na sobie, że prowadzi monolog- sama się pyta i sama sobie odpowiada, potrafi w niezauważalny sposób przejśc z tematu pomidorówki na to, jak to było kiedy M miał stulejkę- az gotuje się cała, bo taki temat podjęła ostatnio przy niedzielnym obiedzie... za każdym razem kiedy sie widzimy mowi, jak to było, kiedy M był dzieckiem, jak sikał , srał - za przeproszeniem i wszystko inne...brrrrrrrrrrr ;/

dziewczyny sa wyjatki:) jak narazie ja z moja tesciowa bardzo dobrze zyje:) do nieczego sie nie wtraca, jest mila, pomocna:) dobrze trafilam:)

Karolka widać,że ta Twoja teściowa to niezła gwiazdeczka i w domku służbe ma!!! Całe szczęście masz już ją z głowy i teraz sobie odsapniesz :-)

Bra Tobie też nie ma co zazdrościć teściówki.

bra ja Tobie tez nie zazdroszczę:sorry:
na szczęśie moja jest ok.. chociaż zagadałaby człowieka na śmierć:-D
kiedyś oglądałam ciekawy film a ta zaczłęa mi opowiadać o znajomych znajomych ,,, że nie mogłam się na filmie skupić...
nawet jak podgłaszałam tv żeby jej pokazac że oglądam to gadała dalej:confused2::-D
ale poza tym jest ok.. hihh

Witam niedzielnie.
My właśnie wróciliśmy z zakupów dla maluszka, ale o tym w odpowiednim wątku.
Kamcia nie martw się na pewno malutka sie jakoś obróciła i dlatego tak słabo ją czujesz.

Witajcie Dziewczyny :-)

Wróciliśmy od teściów po długim weekendzie, ale mam nadrabiania ;-)
Udało mi się jakoś wytrzymać z teściową. Po wstępie, że niepotrzebnie tak przytyłam aż się bałam jak to będzie, ale w sumie było spoko. Przejrzałyśmy ciuszki po dzieciakach mojej bratowej, spisałam co jest a co trzeba dokupić i zadowoleni wróciliśmy do domku :-)

Ja też mam spoko teściową,tym bardziej że ma dwóch synów więc ja i żona brata męża jesteśmy dla Niej królewnami :-)

Nie wcina się w nasze sprawy, ale swoje zdanie ma :-)
Teściu też jest równy gość !!

reklama
Witam i ja niedzielnie:)
misia - malamuta do bloku nie polecam. Te psy potrzebują duzo przestrzeni i strasznie rozrabiaja jak im sie nudzi.
poziomki - ciesze sie razem z Toba z wyjazdu "pseudo babci" :-)
Co do tesciow to ja juz kiedys pisalam ze narzekac nie moge:tak:
A My dzis bylismy na obiedzie u mojej cioci, troszke pogadalismy a teraz leniu****emy :tak:

Do góry