reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jolek znam te bolączki, bo tez śpi mi się niewygodnie. Każde przekręcenie to pobódka, lewy bok orętwiały, prawy odrętwiały... tak czasami sobie pomyślę, co to będzie jak nasze dzieci będą ważyły kilka razy więcej i mierzyły dwa razy tyle... dobrze, że jest forum, to przynajmniej się pożalimy, bo w domu to pewnie będą mieli dość ;)))) Ja wczoraj wszystko co mialam zrobić to zrobiłam, wieczorkiem jeszcze znalazłam czas na przyjemności, peeling, maseczki, kremy ahhh uwielbiam :) a dziś hmmm...standardowo sprzątanie, bo moja kicia tak linieje, że nie ma sposoby, aby choc jeden dzień obył sie bez wycierania kurzu i odkurzania ;( powiem wam, że ja już nie mam sposobu na tego kotka, martwie sie jak to będzie jak przyjdzie mała na świat... mimo sprzątania ta sierść jest wszędzie praktycznie :(

reklama
Bra ja mam z moim psiakiem ten sam problem,dlatego dostaje teraz witaminy i mam nadzieje,że mu się sierść wzmocni. Do tego teraz się ten piach nosi... Sprzątałam wczoraj dlatego dzisiaj przy niedzieli tylko zamiotłam, bo nawet nie mam mocy z odkurzaczem śmigać :(

poziomka - na cześć wyjazdu babci zróbmy wszyscy razem: "hip hip hurra !!! " ;)))) Odpoczniesz troszku kochana :)

Witam się i ja wczesnopopołudniową porą. Ale najchętniej to bym spać poszła znowu bo paszcza mi się drze i aż strach, żebym sobie żuchwy nie zwichnęła ;) Pogoda daremna, nawet wychodzić się nie chce. Za to mój lokator dzisiaj bryka dzielnie od rana. Że mu się chce...

reklama
Do góry