reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Wisienka Sopel pewnie nie w humorze ze względu na odwilż i plusową temperaturę. Nie martw się, mój psiak też ma czasami dni,że nie chce jeść.
Obydwa psiaki cudowne:):)

Ostatnia edycja:
reklama
wisienka87 hehe.. to ładny rozrabiaka.. Widać nie spodobała mu się ta flaga, albo nudziło mu się, nie miał co robić:tak: Tak samo jak mój labrador.. Zaraz 10 miesięcy skończy.. Jego zostawić samego w mieszkaniu to strach.. Trzeba go pierw porządnie wymęczyć, żeby był spokojny.. On by wszystko zjadł co się da...:-D Ale i tak są słodkie..

dombar, pewnie to co mówi Twój gin to racja....
yhh...
mm nadzieję że mała zasdzi mi kopniaczka..
bo wogóle wczoraj w nocy tak mnie dziwnie walnęła... i poszłam spać.. mam nadzieję że bobie tam krzywdy nie zrobiła...:-( bo mnie strasznie bolało...
jeny teraz to tylko będe myśleć kiedy się istro porusy..

wisienka te pieski oba mi się podobają..
a najbardziej chciałabym pit-bulla ale tutaj jest jakiś zakaz ich hodowania, i można mieć tylko jeśli sie ma na nie licencje :dry:

Kamcia - nie martw sie napewno wszystko jest wporzadku, dzidzia jeszcze tak sie rozbryka ze nie da Ci dzis spac:)))
Tak mi tez imie sopel o wiele bardziej sie podoba. Staralismy sie wybrac imie pasujace do jego zimowej natury:D

właśnie czuje że wbiła mi się pod żebra bo nie moge się zgiąć, ale ruchów nie czuję

zanka widziałam to wczoraj bodajże , ale mi się komp zaciął i nie obejrzałam i zapomniałam o tym , dzięki za ponowne wstawienie:-)

reklama
Do góry