reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Moja dzidzia tez tak ma ze czasem caly dzien skika a czasem wogole jej nie czuje... Narazie od rana daje znaki:D
Wzielam sie za sprzatanie. Jeszcze tylko lazienka zostala i koniec:D
Ale mam zmartwienie bo nasz pies sopel od rana(ten husky, ktory nocuje w budzie na dworzu) jakis niemrawy. Nie wiem czy cos w nocy zjadl czy moze cos go ugryzlo... Nie chce jesc, a poza tym wogole nie wychodzi z budy... To do niego strasznie niepodobne. P. chodzi do niego co chwile, nalal mu mleka, glaska, tuli... ale martwie sie...

cześć dziewczynki, ja tylko się witam i uciekam, bo mam dziś urwanie głowy. przywożą nam meble i muszę je wymyć, poukładać wszystko, posprzątać, potem zakupy i pewnie minie cały dzionek. Maluch mi fika jak szalony, od samego rana praktycznie cały czas, uwielbiam to ;D Kręgosłup mnie dalej boli, chyba poszukam jakiś ćwiczeń, bo momentami nie mogę się schylić. no cóż... maluszek rośnie, to coraz ciężej się robi :) ale to słodki ciężar, więc dam radę :) ściskam was wszystkie iżyczę udanej soboty :)))

Wisienko- fajnie by było bliźniaka ale sama nie wiem musimy z Nimi porozmawiać a co do Waszego domciu to rzeczywiście daleko się nie przeprowadzacie ;-):-)

Kamcia,Jolek,Ilonka - nie martwcie się dzidziolki na pewno sobie odpoczywają albo tak dyskretnie się ruszają :tak:
Kamcia- mówią że na ból głowy dobry seks :-D
Alex- zdrówka kochana
Bra- duuużooo roboty przed Tobą dlatego życzę duuuużooo siły :tak:

:-D taaaa seksu hehehe
boli mnie bo sie pogoda zmieniła.. pada dzisiaj i jest ponuro i buro...

yh ale sie namęczyłam na nk nie umiałam zmienić nazwy albumu:-D:baffled:
ale jakoś do tego doszłam:-p

bra ja też Ci życze dużo siły kochana..

ja to uwielbiam jak cos kupuje i znów mogę poukładac od nowa wszystko..
albo jak się przeprowadzamy to takie generalne porządki , przemeblowanie
u nas w domu , to salon i małej pokój przemeblowuję mniej więcej raz w miesiącu :-D
salon to nawet częściej.. haha

Ostatnia edycja:
reklama
a ja Ci powiem ze w ciąży to mnie częśto boli, na każdą zmianę.. i w poprzedniej też ..
a poza ciążą to ja nawet nie wiem co to jest ból głowy... bo mnie chyba nigdy nie bolała:-p no może kiedyś czasem na kacu:-D:zawstydzona/y:

Do góry