reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

wisienka87 to czekam na zdjecia z budowy:) my tez chcielibysmy zaczac w tym roku bo tez wlasnie siedzimy tesciom na glowie, jest fajnie ale co swoj domek to swoj:) czekam na kazde wiesci zwiazane z budowa:)

a na zdjecia ciuszkow ktore uda Ci sie kupic tez chetnie popatrze:):):)
Co do budowy to moj P sie na jakies budowlane forum zapisal i tam bedzie wklejal:))) Ale napewno bede Cie informowac nabieżaco co tam u nas staje na dzialeczce:) Narazie to zamowilismy projekt nasza architekt musi go troche przerobic i zalatwiamy formanosci... woda, prad, i cala reszta:D
A nasz projekt to ten: Projekt domu WB-0074® - extradom.pl
Tylko beda male poprawki bo mamy waska dzialke. Normalnie wybralibysmy pewnie troszke inny ale P. sie uparl ze bedzie przenosil swoja firme do domku, wiec musielismy szukac czegos pod dzialalnosc:)
Ale i tak bardzo sie ciesze z tego domku.:-D

reklama
Hejka

Ehhh wakacje ... ja uwielbiam Nasze morze fakt jest drogo tłoczno itp ale ta atmosfera hmmm a za granicą jeszcze razem na wakacjach nie byliśmy ale jeszcze skoczymy.
Też uwielbiamy Bieszczady i kochaną Solinę , moja siostra mieszka nie daleko więc co roku tam jesteśmy :tak:

Kamcia - ja to tylko tak napisałam jak się to tyczy mojego D ;-)

Wisienko- udanych zakupów :tak: domek super a pewnie mąż ma rację firma pod nosem to na pewno udogodnienie

My na razie mieszkanko wynajmujemy już 3 lata ale od cioteczki więc z kasą nie jest najgorzej. Ale teraz zastanawiamy się bo moi teściowie są zmuszeni się wyprowadzić ze swojego mieszkania bo będzie tam droga szła i będą się budować w innym miejscu i tak myślimy czy by nie zamieszkać z Nimi na jakiś czas bo też mamy w planach swoją budowę.:tak: a do tej pory nie mieszkaliśmy z Nimi bo nie było miejsca dwa pokoje tylko a tak dom to dom ale zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Wisienko po zakupach daj cynk jak z przecenami i w jakich sklepach są najlepsze. Z tego co mi się o uszy obiło to ten wysoki VAT na ciuszki jeszcze nie wszedł :):) Domek fajny. Ciekawe jak w rzeczywistości będzie wyglądał...
Powiem Wam że ogólnie Trójmiasto jest drogie, a w sezonie to już cenowy szał!!!!

Hejka

Wisienko- udanych zakupów :tak: domek super a pewnie mąż ma rację firma pod nosem to na pewno udogodnienie

My na razie mieszkanko wynajmujemy już 3 lata ale od cioteczki więc z kasą nie jest najgorzej. Ale teraz zastanawiamy się bo moi teściowie są zmuszeni się wyprowadzić ze swojego mieszkania bo będzie tam droga szła i będą się budować w innym miejscu i tak myślimy czy by nie zamieszkać z Nimi na jakiś czas bo też mamy w planach swoją budowę.:tak: a do tej pory nie mieszkaliśmy z Nimi bo nie było miejsca dwa pokoje tylko a tak dom to dom ale zobaczymy.
To moze tesciowie niech blizniaka pobudują:)))
My w sumie daleko od tesciow nie uciekamy, bo budujemy sie niemal po drugiej stronie ulicy :tak:
Zreszta moj P. do tej pory do pracy tez nie mial deleko, bo jego firma jest wlasnie tu u tesciow na podworku ale chcial u siebie niech ma u siebie:-D

ania - projekt rewelka, my niestety garaz bedziemy musieli pobudowac osobno,bo tak jak pisalam mamy waska dzialke.

jolek - wszystko opisze ze szczegolami, co do vatu to rzeczywiscie jeszcze nie wszedl. Bylam wczoraj u moich ksiegowych i one mowily ze ma wejsc od lutego.

Ostatnia edycja:
a ja przepraszam Aniu nie otwiera mi się link:dry:
wisienka spoko domek, lubie takie duże okna:tak: mogłoby być jdno w kuchni i w salonie
wogóle to w salonie chciałanbym takie okna od podłogi do sufitu:-D na całej ścianie...

ja dzisiaj jak wstałam to od 7 do 9.30 nie czułam wogóle dzidzi:-(
aż się bałam ze coś się stało.. i jadłam i piłam i chodziłam .. podskakiwałam i nic..
a później tylko jedno małe puk... i cisza..
może dzidzia zmęczona wczorajszymi zakupami.. bo nadal nic nie czuje:-(
mam nadzieję że jak najszybciej mi się poruszy...
bo zaczynam się martwić:-(

no i zaczłą padać deszcz:baffled:

Kamcia mi się też nie chciał otworzyć, ale wystarczy pokombinować...Skopiowałam to z kwadratowego nawiasu od http

Ja swojego dzidziolka też nie czuję już drugi dzień, ale poczekam jeszcze bo on tak ma milczy milczy a potem mamusie terroryzuje od środka

Ostatnia edycja:
reklama
I ja się witam weekendowo.
Dziewczyny projekty domów extra. My z M. też myślimy o budowie, wprawdzie mamy własne mieszkanko ale w bloku i marzy nam się cisza, spokój, brak sąsiadów za ścianami, zobaczymy jak to wyjdzie. Na razie naszym jedynym marzeniem jest żeby przytulić malutkiego.

My wczoraj wróciliśmy z Łodzi o pierwszej w nocy, byliśmy w manufakturze, żeby kupić coś dla Synka ale niestety nic nie wybraliśmy. Tylko M. kupił sobie buty.

Mi już trochę katar sie zmniejsza, przynajmniej mam już jedną dziurkę odetkaną, mam nadzieje, że za kilka dni nie będzie po nim śladu

Pozdrawiam.

Do góry