reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

ja ze świąt to poamiętam tylko te w których moge dostac prezenty... hahaha

Misia o wózkach mamy rozinięte teraz właśnie na zakupkowym watku , więc tam ożesz się oczytac,.. no i o łóżeczkach tez tam pisałyśmy ale wcześniej:tak:
ale ładne... jesli chodzi o dietę , to pewnie lekarz zaleca zawsze indywidualnie , która jest dopasowana do wzrostu i wagi ciężarnej i zaawansowania cukrzycy
więc nie ma raczej takowej diety ogólniej...
jedynie nie jeść nic co zawiera cukry proste...
oyu to nie była cukrzyca &&&&&

poziomki to ja bym go na dwór wywaliła:-D

zanka u mnie za to słonko świeci... i chyba wybędziemy na jakiś spacerk...,.
a kurde jutro musze sobie spodnie kupić bo nie mam prawie żadnych .., wszystkie były na mnie za duże i odesłałam do Pl ostatnio...
a z tych co są dobre mam raptem kilka par a resztę letnich

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia ja sama nie wiem co ze sobą zrobić :-p Włączyłabym sobie film ale chyba mi się nie chce oglądać :crazy:

Misia witaj:) a obecne mieszkanie wynajmujecie czy to jest wasze własnościowe??? Trzymam &&&&&&&&&& za dzisiejszą wizytę:) widać nawet niektórzy ginekolodzy w święto przyjmują :p

Sylwia to ty dobra jesteś :) ale takie osóbki mają wesołe życie :-)

Poziomki mój psiak daje strasznie po karmie z puszki... całe szczęście dostaje ją sporadycznie, bo ogólnie to my mu gotujemy.

Zanka u nas też pogoda do d**** także to chyba w całej Polsce tak

I ja nadrobiłam temeik ale nie do końca bo uznałam za bezensu:-), ale podziwiam za nocne siedzenie, zkąd wy macie siły??
Siedze sama z dziewczynkami w domku bo póściłam dziś mojego A na deskę żeby se pośmigał:-) w końcu nie mogę byc pies ogrodnika:-), sama bym na nartach pośmigała, ale synuś nie ma kombinezonu i kasku na głowie:-D
Poziomko chciałam się jeszcze ciebie zapytać czy wybrałaś juz imiona dla swoich córeczek???, jeśli nie masz ochoty to nie odpowiadaj pytam z czystej ciekawości:tak:

Ostatnia edycja:
Paula Załóż taką skorupę jak mają żółwie:-D

Ide legnąć bo czuje jak mi brzuch rośnie...zaczęło się. I jeszcze mnie kopie jedna prosto w pęcherz:eek:

A wiecie że są bliźnięta jednojajowe dwuplemnikowe:tak: Komórka najpierw się dzieli na 2 dopiero potem jest zapłodniona i to właśnie przez 2 plemniki.Wtedy bliźnięta jednojajowe mogą być różnej pci:-p Na ogół komórka dzieli się na 2 już po zapłodnieniu

Ostatnia edycja:
moge Ci wyslac sniegu bo mam nadmiar...

Misia nie ma sie co martwic, w dzisiejszych czasach cukrzyca ciazowa to nic strasznego, codzienne uklucie w palec ;)
trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze na wizycie.

tak Jolek, wesolo to rzeczywiscie jest. niedawno dzwonie do mojej mamy,, gadamy juz z pol godzinki i ona mi mowi ze maja wieczorem gosci bo ma dzis urodziny :D na to ja, ze przeciez dlatego zadzwonilam w celu zlozenia zyczen, tylko ze mnie zagadala :-D

reklama
Do góry