reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Paula Załóż taką skorupę jak mają żółwie:-D

Ide legnąć bo czuje jak mi brzuch rośnie...zaczęło się. I jeszcze mnie kopie jedna prosto w pęcherz:eek:

A wiecie że są bliźnięta jednojajowe dwuplemnikowe:tak: Komórka najpierw się dzieli na 2 dopiero potem jest zapłodniona i to właśnie przez 2 plemniki.Wtedy bliźnięta jednojajowe mogą być różnej pci:-p Na ogół komórka dzieli się na 2 już po zapłodnieniu
poziomki pierwsze słyszę o takich dwuplemnikowych jednojajowych... hehe
ja pamiętam jak się z kumpelą kiedyś zastanawiałam własnie czy to plemnik dzieli się na 2 w komórce , czt to komórka się dzieli na pól i idą 2 plemniki..
aż musiałyśmy wygooglować bo na m to spokoju nie dawało:-D

reklama
No w końcu nadrobiłam, produkcja widzę szła przez całą noc. Skąd wy bierzecie siły na takie długie siedzenie??? Ja ledwo wczoraj do 23.00 wytrzymałam. Idę na spacer, u nas dziś deszcz i śnieg w końcu znika trochę bo już za dużo go było.
P.S. Czy przyjmiecie mnie do grupy zamkniętej???:rofl2:

Nom jestem i ja:) Bylam dzis w Łodzi wszpitalu u wujka ale juz wrocilismy. Ledwo Was nadrobilam a tu juz P. ciagnie mnie na salatke do pizzeri. Ciekawe czy bedzie dzis czynne:D Ale jak nie to zrobimy krotka przejażdzke i do domku spowrotem.
Hope -ten marchewkowy przepis na potencje strasznie mi sie podoba:)
Poziomki- czy to znaczy, ze u Ciebie w brzuszku to jeszcze nie jest pewne ze to dwie dziewczynki?
Ja narazie lece. Inne watki ponadrabiam po powrocie;-)

W końcu dotrwałam do końca, aż się przestraszyłam jak weszłam i zobaczyłam ile stron jest do nadrobienia, a jeszcze inne wątki, nie wiem kiedy to wszystko nadrobię hehehe.

U nas też śnieg pada a miała być niby odwilż.

Mój M. byl dzisiaj u dentysty i powiem Wam, że można zbankrutować żeby mieć zdrowe ładne ząbki.

A ja nadal walczę z tym katarem i nadal nic lepiej ku.....

karolka napisze do dziewczyn pytanie na grupie...
i zdecyduja wtedy dam Ci znac ok??:happy:
nie chcę sama odpowiadac bo to cała grupa decyduje ja tylko wywyłam zaproszenia:-D

coś mnie głowa boli..
idę na spacer z małą... i wrócę później:-)

Dobra dziewczyny:) zycze udanego wieczoru nadrobilam wszystko i musze uciekac:-p Musze neta zalozyc bo nastepnym razem to chyba urodze jak zobacze ze tyle stron do nadrobienia mam;)

reklama
Do góry