reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

alez sie wpieniłam:wściekła/y::szok:
piszę sobie z wami , i na gg pojawia mi się jakiś komunikator,.. więc ignor i dalej pisze....
za chwilę znów się pojawia... czytam... a tam :
"jesteś podłączony na innym komunikatorze GG ":szok::szok::szok:
ktoś mi się na gg włamał:eek::szok::szok::szok:

powiedxzcie czy jak zmieniłam hasło to coś dało...
oczywiściue usunęłam tez archiwum:tak:

wiem ze tak się robiło jak imeliśmy 2 laptiopy i przy właczaniu drugiego tez wyskakiwała ta ikonka.. ale teraz.... że niby skąd....:crazy:

reklama
Kamcia niekoniecznie ktoś ci się włamał.... ja czasami jak se grzebie w gg i wchodzę na różne stronki to też mi to wyskakuje

Nie no dziewczyny przegielyscie wczoraj;-) ponad 20 stron do nadrobienia eh ale dalam rade:) Z tego wszystkiego top juz niewiem co chcialam pisac;P Jestem padnieta hihi Milego dnia zycze;)

to mnie pocieszyłaś , choć mói ciekawski brat jest dobrym hakerem... i lubio sobie poszperać:confused2:
wiem coś o tym .. nawet jak podłączy swój laptop do czyjegoś to w kilka sekund ma jego wszystkie sdane:eek: juz pozmieniałam wszędzie hasła:-D

Karolaq wiesz wczoraj popołudniu luz bo dziś wolne więc nas się trochę zleciało na pogaduchy :-D:-D

Kamcia no dobrze że zmieniłaś będziesz spokojniejsza:)

ooo...:szok:
ile do czytania :-D

dzisiaj po pracy przeszlam sie pieszo do domu, jakies 2km i umieram teraz :-) ciezko sie chodzi po takim twardym,ubitym sniegu.
znalazlam tu ciekawy przepis na placki - ten z ubitymi bialkami i chyba zaraz sie za to wezme.niepamietam ktora podala przepis ale DZIEKI :happy2:, zaraz wykorzystam bo juz mi slinka cieknie :-D
babki taka mala prosba do was - nie przenoscie sie calkowicie na to wasze zamkniete forum, bo nie bede miala kogo tutaj czytac:-D a samemu ze soba sie glupio gada - szczegolnie na forum :-D:-D

o i jeszcze pytanie bo sie juz pogubilam, jezeli jutro u mnie na suwaku bedzie 23tyg + 1 dzien to znaczy ze mam24 tydzien rozpoczety?
dobrze mysle?

Ostatnia edycja:

kurde basen nam odwołali:confused2:
filmu nie mam...
co ja dzisiaj pocznę.....:wściekła/y:

sylwia ja ja japodawałam:-D

tak zaczął Ci się 24tc ale mówisz że masz 23 tc i 1 dzięń bo żeby był 24 musi być ukończony... hihih

reklama
Laski poznikały więc i ja się idę chyba położyć. Mój chrześniak telefonu nie odbiera więc chyba nie chce ze mną gadać:wściekła/y:

Do góry