reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

melia olej sąsiada!! Ja mam też mega sąsiada: co chwilę lata do administracji naszej bo drzwi wejściowe się nie domykają i ciepło ucieka (!!!!!!!) i on ( tak jakby tylko on ) za to płaci z własnej kieszeni!
Ci z kolei naprawiają je a te zaczynają trzaskać a jam mam sypialnię na wysokości właśnie tych drzwi więc dzwonię i mówię że trzaskają aż my podskakujemy. Ci zaś naprawiają a drzwi znowu zaczynają się niedomykać, wrrrr.....
i tak w kółko :-)

reklama
melia, a ja na twoim miejscu wzielabym w torebeczke to co zostawil twoj piesek i zaniosla pod jego plot i powiedzialabym zeby teraz on polatal po wsi i pozbieral to co pozostawialy jego psieski.
Mnie rzed swietami wkurzyl sasiad, bo jak parkowalismy samochood przec blokiem to byly auta z jednej strony i z drugiej i tak jak my stawialismy swoj samochid to bylo miejsca na poltora auta wiec ostalismy tak blizej jednego i z drugiej storny bolo troche miejsca (no bo ja tu ustac) a sasiad z ryjem, ze czemu tak na srodku i krzywo, a potem on nie ma gdzie zaparkowac, no to ja mu w rure ze ciekawe gdzie mialam ustac i wogole niech spojrzy na parking jak inne barany postawali i wzial uciekl do klatki balwan jeden, ja to jestem taka, ze nie dam se po majtach pojechac ;-)
Jak kiedys sasiadka sie czepiala, ze moj Majki szczeka to jej wyraznie powiedzialam, ze po to ma pysk zeby szczekac, ludzie tez szczekaja, ale ja psa mowic nie naucze ;-)

u mnie szaro, buro i ponuro. Wlasnie przyszedl sms z Orange, ze mam do zaplacenia 2 banki za telefon ( to przez dzwonienie do Angli przez 2 dni do siorki...) i zje***li mi humor od rana...

Cześć Kobietki:) Ja też nie pooglądam zaćmienia bo u mnie szaro buro i śnieg pada:( Jakoś się nie mogę dobudzić :)

Melia nie przejmuj się sąsiadem, na drugi raz mu powiedz żeby się tak nie darł bo jak on się załatwia to ty mu nie przeszkadzasz :-p:-D

hehe z samochodem też kiedyś miałam akcję: parkowałam pod naszym blokiem ale samochodem mojego męża ( inne rejestracje z innego miasta).
Parkując już widziałam że podjeżdza staruch golfem i się gapi. Ja spokojnie zaparkowałam sobie, wysiadam a ten do mnie per Ty: "no no no ale zaparkowałaś, tylko miejsce zajmujesz tutejszym mieszkańcom !!!"
Zapytałam go więc od kiedy jestem z Nim na Ty - zamknął się a odezwała się jego stara że tak bezczelnej młodej osoby to jeszcze nie widziała. Dwa dni później pojawiła się rysa na drzwiach od strony kierowcy, fajnie nie ???

Ja też sobie nie pozwalam i zawsze się odezwę!!! Niedawno wchodząc do klatki spuściłam mojego psiaka ze smyczy, pod windą stała laska z psem też bez smyczy. Między psami draki nie było,ale ona do mnie z mordą dlaczego mój pies bez smyczy lata, to ja jej odpaliłam,że z tego samego powodu co jej piesek. Zamknęła się i już mi nawet "dzień dobry" nie mówi!

sąsiedzi są różni: kiedyś opiekowałam się dziećmi sąsiadki, by zarobić na studenckie potrzeby ;-)
Pewni sąsiedzi mnie zaczepili i zapytali czy skarbówka o tym wie że ja sobie dorabiam !!!!!
Ludziom się kuźwa nudzi w życiu !!!!

Witam,
Co do sasiadow to ja nie moge narzekac, odkad mieszkam u meza to zaczelam doceniac pomoc sasiedzka. Bo jak mieeszkalam w bloku to tez ciagle bylo cos ato samochod zle zaparkowany a to drzwi od klatki a to ze dzieci po trawie biegaja i zawsze znalazl sie jakis stary poczciwy czlowiek, ktory potrafil czlowieka wkurzyc...
Co to zacmienia u Nas ładnie widac:tak:

No i oczywiscie od rana siedzialam u szwagierki. Na szczescie z malym wszystko dobrze. W nocy na zmiane z tesciowa przy nim czuwaly. A rano na wszelki wypadek byly u pediatry,ktory potwierdzil ze wszystko ok. Kamien z serca:-) Zreszta od rana Oskarek sie do mnie szczerzyl jak codzien, wiec ciocia to juz wczesniej wiedziala ze nic mu nie jest:) Ale w zasadzie moze lepiej ze szwagierka dmucha na zimne.

reklama
Do góry