reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejka
A u mnie nic nowego
Byłam dzisiaj u internisty kontrolnie a jutro do ginka idę a tak to nudy w sumie.
Filmik może nie tyle co straszny dla mnie ale zaskakujący ile to dziwności jest na świecie
Kamcia- szybkiego powrotu humorku życzę
Alex- a dla Ciebie dużo zdrówka
Dombar - daj spokój znieczulica jak nic ja rozumiem że ciąża to nie choroba ale miło by było chociaż raz na jakiś czas spotkać się z uprzejmością od innych osób i jeszcze widzą barany że z dzieckiem jesteś małym ahhh szkoda się słów
A u mnie nic nowego
Byłam dzisiaj u internisty kontrolnie a jutro do ginka idę a tak to nudy w sumie.
Filmik może nie tyle co straszny dla mnie ale zaskakujący ile to dziwności jest na świecie
Kamcia- szybkiego powrotu humorku życzę
Alex- a dla Ciebie dużo zdrówka
Dombar - daj spokój znieczulica jak nic ja rozumiem że ciąża to nie choroba ale miło by było chociaż raz na jakiś czas spotkać się z uprzejmością od innych osób i jeszcze widzą barany że z dzieckiem jesteś małym ahhh szkoda się słów
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dzięki futrzaczku ale humor mam jeszcze gorszy niż miałam...:---wściekła/y:
z chęcią bym wyszła z siebie i nie wróciła....:----(
mam już normalnie wszystkiego serdecznie dość:-(
z chęcią bym wyszła z siebie i nie wróciła....:----(
mam już normalnie wszystkiego serdecznie dość:-(
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Biedna niunia a może masz ochotę chociaż troszkę się wyżalić???
a tak a propo jeszcze zapytam czy mogłybyśmy mieć wątek zamknięty ? tam było by łatwiej się wygadać w nie których sprawach bo wiadomo obcy by już tam nie mógł zaglądać.
a tak a propo jeszcze zapytam czy mogłybyśmy mieć wątek zamknięty ? tam było by łatwiej się wygadać w nie których sprawach bo wiadomo obcy by już tam nie mógł zaglądać.
mandrzejczuk
Fanka BB :)
Kamcia nie lam sie, czasem mamy takie dni, ze musimy sie wykrzyczec, wyplakac, wydasac, idz walnij se caly kubel lodow (jak lubisz) zagryz jakas czekolada, potargaj wlosy i o glebnij sie na kanapie przed tv, mnie czasem pomaga
ja jestem padnieta, boli mnie pod prawym zebrem za dlugo sie dzisija nasiedzialam, poczytalam Wss ale nie mam sily pisac ide cos opierdzielic, mandarynki caly czas sie do mnie usmiechaja to chyba dotrzymam im towarzystwa i chyba kinder bueno z wczoraj mi zostalo jak stary nie zeżarł oczywiście ;-)
ja jestem padnieta, boli mnie pod prawym zebrem za dlugo sie dzisija nasiedzialam, poczytalam Wss ale nie mam sily pisac ide cos opierdzielic, mandarynki caly czas sie do mnie usmiechaja to chyba dotrzymam im towarzystwa i chyba kinder bueno z wczoraj mi zostalo jak stary nie zeżarł oczywiście ;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
można założyc grupe zamniętą, a o wątek zamknięty mszę spytać adminki...bo to już od niej zalezy...
wyżalić się moge ,...ale czy to cos pomoże??
musiałanym dużo opisać żeby zrozumieć...:-(
nie wiem czy chce wam sie będzie chciało wtedy czytać....:-(
8
86ania86
Gość
ViKamciaG my jestesmy jak jedna wielka rodzina jesli tylko masz ochote mow o wszystkim
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
można założyc grupe zamniętą, a o wątek zamknięty mszę spytać adminki...bo to już od niej zalezy...
Kamcia a kopa w zad chcesz? Komu masz się wyżalić jak nie nam??
Grupa zamknięta by sie przydała