reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

u mnie bigos, kapusta z grochem , sernik , piernik , 2 rolady makowe, jedna sałatka, sos grzybowy , ryba po grecku, susz już gotowe :-p
jeszcxze trochę zostało:-D ale sie nie martwię bo do jutra zdążymy;-)

reklama
ViKamciaG Ja juz tez mam zrobiony bigosik;).. i robiłam kapuste z fasolą :tak:
ja za dużo nie robię, bo sporo potraw przywiezie teściowa:tak: robię to co umię.. bo tak w gotowaniu to u mnie kiepsko..
Powoli się uczę:sorry2:

ViKamciaG Ja juz tez mam zrobiony bigosik;).. i robiłam kapuste z fasolą :tak:
ja za dużo nie robię, bo sporo potraw przywiezie teściowa:tak: robię to co umię.. bo tak w gotowaniu to u mnie kiepsko..
Powoli się uczę:sorry2:
paulineczka u mnie musze zrobić wszystkie potrawy , bo za granicą rodzinki nie mamy;-)
więc jakoś powoli sie daje rade, mąż mi pomaga , wczoraj sałatke za mnie odwalił:-p hihi a ja siedziałam z pewną koleżanką na gg:-D

Kamcia to pewnie ten "mikołaj" co w nocy po piętrze buszował ugryzł Cię w tyłek, a Ty na skurcz zwalasz :-p:-p:-p:-D
No i gdzie moje rolady???:-p:-D
haha no chyba chyba :-D
rolady... czekają :-p
zrobiłam ładne polewy... i teraz tak apteycznie wyglądają ze sama mam ochotę już zjeść:-D
później wstawię fotkę to się poczęstujesz:-D
a teraz jadę zawieść prezenty dla siostrzeńców;-)

ViKamciaG No to jedna potrawa z głowy.. Mąż ciebie wyręczył...:-) No to jak się jest z dala od rodziny to pewnie trzeba samemu robić:-)

Okey.. Ja uciekam, bo mój Ł wrócił z pracy i czas pojechać na ostatnie zakupy..:tak:
Do usłyszenia :-)

Ja też już w miare do świąt przygotowana. :-) Dziś jak robiłam bigos to chyba z połowe wyjadłam cały czas sprawdzałam niby jak smakuje, co jeszcze dodać i takim sposobem chyba ze 3 talerze juz zjadłam :-D

witam majowe zapracowane przy garach mamusie wiecie co w tym roku faktycznie siły witalne nie takie , ale zapachy wynagradzaja mi mój trud :)
Witaj Paulineczka

reklama
Do góry