reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Marzenko robiąc w tamtym tyg. badania zrobiłam sobie też poziom magnezu i mam w normie... Muszę więcej świeżych warzyw i owoców jeść, bo ostatnio tylko ogórki konserwowe, a z owoców pomarańcze

Melia przepiękna choinka:):) A czy i dla mnie tam jakiś prezent się znajdzie :zawstydzona/y::-p

Witam,
Chciałabym pozdrowic wszystkie mamy z maja 2011.. Jestem tu nowa...
Dziś mam połowę 17 tyg. i termin porodu w karcie ciąży mam na 29 maja 2011...
Jeszcze nie wiem co siedzi u mnie w brzuszku i mozliwe, ze dowiem się dopiero na usg połówkowym, bo bardzo bym tego chciala..
Pozdrawiam ;)

a>

Ostatnia edycja:
Paulineczka witaj :) Widzę że mamy taki sam termin :) I tez jeszcze nie wiem jakiej płci będzie łobuziak a liczę że na półówkowym się dowiemy.

]Salsera witaj;)
Ja połówkowe mam 13 stycznie i się już nie mogę doczekać...
Moje przeczucia, że to będzie dziewuszka, ale czas pokaże..;)
Najważniejsze oby zdrowe..
A jak tam Twoje samopoczucie??
Bo Ja praktycznie od samego czuję się bardzo dobrze...
Tylko nie kiedy bywały omdlenia ..:-(

f2w3dqk3ges2vs40.png

Ja też czuję się świetnie, a też zdarzyło mi się zrobić słabo w autobusie, ale to nic. Na połówkowe umawiamy się dopiero na koniec stycznia - radzą 23-24 tydzień. Dopiero wtedy można ocenić wszystkie parametry a także ostatecznie kształtują się już rysy twarzy maluszka podobno. Dlatego wolę trochę poczekać niż miałabym dwa razy do tego podchodzić bo czegoś tam nie będą w stanie sprawdzić. Ale może co gabinet to inny sprzęt i inne wskazówki dają.
Na początku miałam przeczucie na chłopca, ale teraz to już sama nie wiem.

reklama
Salsera
Mi mój lekarz zalecił w 20 tyg. więc słucham się jego..
Jak tak powiedzial to tak będzie;) Ja chodzę prywatnie więc jak się nie dowiem teraz przy kolejnej wizycie to może przy następnej około 24 tyg.. ;)
I fajnie, że też czujesz się bardzo dobrze;))

Do góry