reklama
Hope
podwójna mama :-)
Melduje się jeden z nocnych marków Pracowity dzień, im bliżej Świąt tym więcej pracy, niestety ;-)
Z atrakcji w końcu kupiliśmy choinkę, pachnie tak, że się do rana uduszę, do tego miesza się z zapachem dzisiaj pieczonych pierników, nie jest lekko
TZ ulepił z ciasta moją podobiznę, głowa z nogami i wielkim brzuchem Świntuch.
Idę poczytać.
Z atrakcji w końcu kupiliśmy choinkę, pachnie tak, że się do rana uduszę, do tego miesza się z zapachem dzisiaj pieczonych pierników, nie jest lekko
TZ ulepił z ciasta moją podobiznę, głowa z nogami i wielkim brzuchem Świntuch.
Idę poczytać.
A ja chyba od jutra zacznę szał świąteczny, bo z tego co widzę to z wyjazdów du*** Auto nam się rozkraczyło i mój M nie może sobie poradzić zbytnio z naprawą. Kupił dziś część o której myślała,że się spsuła,ale wyszło,że to jednak nie to. Nie ma zbytnio czasu i miejsca,żeby się skupić na tym gracie. Najlepsze jest to,że wiadomo że padła elektryka, mój M jest elektrykiem z zawodu, naprawia elektrykę w dużych maszynach a z własnym autem nie może sobie poradzić!!!
alarafa
Aktywna w BB
Ja może też jutro rano podjadę po jakieś ostateczne prezenty.
Myślałyście już jak wystąpicie na uroczystej kolacji wigilijnej? Jakieś nowe ubranka ciążowe są zakupione?
Pierniczki piekłam tydzień temu i myślałam, że zemdleję od tych zapachów.
Hope ten Twój mąż to pomysłowy jest : )
Wczoraj jak byłam na wigilii pracowniczej to usłyszał o piernikach w kształcie liści marihuany i o lukierze w kolorze zielonym to jest o smaku kiwi : )
Myślałyście już jak wystąpicie na uroczystej kolacji wigilijnej? Jakieś nowe ubranka ciążowe są zakupione?
Pierniczki piekłam tydzień temu i myślałam, że zemdleję od tych zapachów.
Hope ten Twój mąż to pomysłowy jest : )
Wczoraj jak byłam na wigilii pracowniczej to usłyszał o piernikach w kształcie liści marihuany i o lukierze w kolorze zielonym to jest o smaku kiwi : )
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Cóż Jolek, tylko współczuć... nasze auto zdechło mimo tegorocznych inwestycji kilka dni temu, w największą gorączkę, do lekarza jechaliśmy busem, a TZ jest z rodziny mechaników i sam o mały włos nim nie został... Szewc bez butów chodzi.
Alarafa moi się tu gremialnie nabijają z tego piernika ;-)
Ja słyszałam o ciasteczkach z marihuaną, kolega właśnie spędza Święta w Holandii ;-)
Alarafa moi się tu gremialnie nabijają z tego piernika ;-)
Ja słyszałam o ciasteczkach z marihuaną, kolega właśnie spędza Święta w Holandii ;-)
Ostatnia edycja: