reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
nie, wypiłam herbatę miętową i nic lepiej więc już nie obciążam żołądka

Jaka tu dzisiaj cisza.... ciekawe gdzie te wszystkie "nocne marki" się podziały :-p

Ostatnia edycja:
Melduje się jeden z nocnych marków :-p Pracowity dzień, im bliżej Świąt tym więcej pracy, niestety ;-)

Z atrakcji w końcu kupiliśmy choinkę, pachnie tak, że się do rana uduszę, do tego miesza się z zapachem dzisiaj pieczonych pierników, nie jest lekko :sorry:

TZ ulepił z ciasta moją podobiznę, głowa z nogami i wielkim brzuchem :-D:-D Świntuch.
Idę poczytać.

A ja chyba od jutra zacznę szał świąteczny, bo z tego co widzę to z wyjazdów du***:( Auto nam się rozkraczyło i mój M nie może sobie poradzić zbytnio z naprawą. Kupił dziś część o której myślała,że się spsuła,ale wyszło,że to jednak nie to. Nie ma zbytnio czasu i miejsca,żeby się skupić na tym gracie. Najlepsze jest to,że wiadomo że padła elektryka, mój M jest elektrykiem z zawodu, naprawia elektrykę w dużych maszynach a z własnym autem nie może sobie poradzić!!!:(

Ja może też jutro rano podjadę po jakieś ostateczne prezenty.

Myślałyście już jak wystąpicie na uroczystej kolacji wigilijnej? Jakieś nowe ubranka ciążowe są zakupione?

Pierniczki piekłam tydzień temu i myślałam, że zemdleję od tych zapachów.
Hope ten Twój mąż to pomysłowy jest : )
Wczoraj jak byłam na wigilii pracowniczej to usłyszał o piernikach w kształcie liści marihuany i o lukierze w kolorze zielonym to jest o smaku kiwi : )

reklama
Cóż Jolek, tylko współczuć... nasze auto zdechło mimo tegorocznych inwestycji kilka dni temu, w największą gorączkę, do lekarza jechaliśmy busem, a TZ jest z rodziny mechaników i sam o mały włos nim nie został... Szewc bez butów chodzi.

Alarafa moi się tu gremialnie nabijają z tego piernika ;-)

Ja słyszałam o ciasteczkach z marihuaną, kolega właśnie spędza Święta w Holandii :-p;-)

Ostatnia edycja:
Do góry