hejka Pisarki
za Wami nadazyc to trzeba miec tempo strusia pedziwiatra
ale jak zwykle fajnie sie Was czyta
mandrzejczuk ogladalam Twoja strone, piekne rzeczy tworzysz... nie moglam sie napatrzec na kwiatuszki 3D i na te malenkie obraczki na paznokciu panny mlodej - cudenka! gratuluje talentu i ze robisz to co lubisz!
Alex Kochana! jestem myslami z Toba, bo to juz jutro Wasza wizyta
wszystko bedzie super!
basiekk gratuluje obrony i pieknej oceny! wyobrazam sobie wysilek w to wlozony (pamietam swoj niedawny licencjat) i chyba wiem co czujesz
kamien z serca i w koncu mozna zyc!
u nas choinka ubrana od soboty i wyszla sliczna, a ja jutro jeszcze musze kupic prezenty - sa juz na szczescie upatrzone konkretne rzeczy, tylko wejsc i kupic...
problemik tylko z Aleksiem bo obejrzal ksiazeczke LEGO i tam wypatrzyl pociag (ktory zreszta jest w przedziale wiekowym dla dzieci bodajze od 6 lat) i kosztuje bagatela 100 funtow! i teraz chodzi i powtarza, ze Aniolek przyniesie mu bialy pociag (faktycznie jest bialy) ale chyba nie tym razem
On w ogole ma teraz okropny etap, wszystko chce i wszystko jego, czasem nawet jak ma humorek to i nas przegania od swoich zabawek, albo wydziela nam czym mozemy sie z nim bawic. Ot dwulatek wredotek
A moj T ma juz urlop i siedzi w znami w domku juz do swiat i troszke po swietach, ale wyyypasior!
A teraz musze poszukac jakiegos przepisu na pieczenie indyka. Macie jakies sprawdzone?