reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Co do dzieci to moja Maja ma 6 lat i mysle, ze umie sie dzielic, ale... przychodzi taki moment ze stawia na swoim, nie dzieli sie, proboje rzadzic innymi i chcialaby, zeby wszyscy bawili sie w to, co ona chce. Hmmm zobaczymy jak to bedzie kiedy na swiat przyjdzie jej wlasnie rodzenstwo...
Ale zanim zaczna sie bawic minie z rok wiec jest czas na to, zeby rozmawiac, tlumaczyc, oswajac.... :)

reklama
Witam wieczorową porą:-)
Pierniki pomalowane, są śliczne i pachnące:-), teraz tylko kąpanko i lulu do spanka
Dziewczynki śpią już od 20 więc ja trochę poleniuchowałam:-), poczytałam gazetki, zrobiłam pazurki, jutro idę na urodzinki do chrześnicy ma 2 latka.Podjem sobie pyszności:-)

A u nas z dzieleniem się to problem się zrobił dopiero w przedszkolu. Wcześniej to Paula tak ciućma była, że jak jakieś dziecko jej coś zabierało to tylko stała i się uśmiechała. Dopiero w przedszkolu się nauczyła krzyczeć "nie to moje". Ale była nauczona, że trzeba się dzielić tylko pojmuje to tak: jak my coś mamy to mówi, o dzieleniu a jak od niej coś chcemy to mówi, że to jej :D Cwaniara!

Witajcie dziewczyny. Wlasnie sie obudzilam, w UK jest 6 rano. Moi tescie maja dzis przyleciec a mnie gardlo boli i przeziebienie zbiera. Obok sie niunia tez przeziebiona co za pech. Mozliwe ze czeka mnie wyprawa na lotnisko min 4 godz w samochodzie w jedna strone ciekawe jak to zniose.
Milego dnia wszystkim

i mnie gardlo boli juz 2 dzien tak mi na migdaly cos pada, ze pieka mnie i ledwo mowie, moze przewialo mnie wczoraj na rynku, bo mierzylam spodnie i sweterek mialam co prawda rajstopy ale to nic...wczoraj wysprzatalismy z mezem mieszkanko ubralismy choinke i o maly wlos nie nakrylam meza na chowaniu dla mnie prezentu, az sie skrzywil mowiac, ze ja zawsze musze wszyskto zepsuc :-D no ale jestem twarda i nie zajrze mu do tej szafy. Ale mam za to problem co jemu kupic? Zastanawiam sie nad skorzany portfelem, bo kupil niedawno jakis bubel z allegro i juz mu sie rwie, a wy co kupujecie?

reklama
Z prezentami to jest zawsze klopot my pytalismy sie siebie nawzajem i zadne z nas nie umialo powiedizec co chce wiec zdecydowalismy sie kupic cos dla nas ze sprzetu RTV. A potem sie zorientowalam, ze moj maz zamowil cos dla mnie. Powstrzymuje sie, zeby nie sprawdzic co to :)

Do góry