reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Bubbles dziekuje bardzo ;-) a jestem taka kosmetyczka- samoukiem zajmuje sie przedluzaniem paznokci od 2 lat i od mniej wiecej pol roku przedluzaniem wloskow, tutaj mozecie sobie podejrzec co robie gdy nie siedze na BB mandrzejczuk-tipsy.bloog.pl - bloog.pl :-) Tak wiec robie to co lubie, robie to na swoich zasadach i sama sobie jestem Bossem :tak:

A co do mojego meza to wszyscy mowia: no wy to bedziecie mieli na pewno ladne dzieci, bo mas ztakiego meza przystojnego " a ja sie pytam kuwa co ze mna? hehe :-D dobrze, ze chociaz wy mi troche poslodzicie

Misia zostaw te zmywanie my teraz mamy jak ja to mowie "immunitet" na wszystko, a tym bardziej, ze masz problem ze skora to zmywanie zostaw komus innemu ;-)

A ja zaraz pedze na miacho z siostra kupic sobie jakies wieksze portki i jakis swiateczny sweterek, bo wszystko co mialam do tej pory to obcisle no i wczoraj siostra juz dostala w spadku moja ukochana bluzeczke, w ktora sie juz nie mieszcze ałaaaaa ;-) no i dzisiaj ubieramy chyba choinke, wogole bede se dzisiaj robic dzien pieknosci, pomaluje odrosty wygole sie ( jak siegne :zawstydzona/y: ) no i sie ogarne tak ogolnie

Hej dziewczyny :) Witam porannie, sniadaniowo i mroźnie :) Na śniadanie mam musli z błonnikiem, ananaskiem i truskawkami(niestety rozmrożonymi), ale z jodurtem i jest pyszniasto :) Wczoraj całe popołudnie chodziły za mna parówki i jak na złość w domu nie było ani jednej, nawet w zamrażarce :dry: I dziś też chcę parówkę i dalej nic, może M przywiezie jak wróci z pracy(właśnie przyjechał). To idę napaść na parówki :)

Hmmm to nie był Michał a teść, ale parówki przywiózł i pałaszuję je już ze smaczkiem :)

Ostatnia edycja:
Vikamcia niezły filmik, ale się uśmialam :-)
Melia narobiłaś mi smaka tymi parówkami, na szczęscie mam więc idę grzac tylko jeszcze świeżutkiej bułeczki mi się chce

Ostatnia edycja:
A ja dostałam na śniadanie pakiet paróweczki, świeżutkie bułeczki i rogale i tak sobie pyszności wszytskie zjadłam. A wczoraj weszłam na wagę i mam +3kg w miesiąc :szok:
Dobrze, że do tej pory to co przytyłam w 3 miesiące pierwsze to zgubiłam w 4 miesiącu a teraz w piątym tyle przyszło :)

Lenia mam jakiegoś, nic mi się nie chce. najchętniej bym spała. A jak M wróci to będziemy choinkę składać i ubierać i nie chce mi się. A tak na to czekałam i guzik teraz, jak nie mam humoru.

Ostatnia edycja:
Cześć robaczki moje:) Wstałam jakaś taka zamulona i się odmulić nie mogę. Śniadanko też już zjadłam i teraz dopijam herbatkę. Miałam dzisiaj dalej sprzątać ale jak mi zamułka nie przejdzie to będzie doopa ;)

mandrzejczuk przejrzalam twoje dziela i jestem pod wrażeniem. gdybyś mieszkała gdzieś bliżej bukowalabym u ciebie termin :)

Mandrzejczuk ale mi narobiłaś chętkę na paznokcie !!!!!! Kurde ale już swoje odhodowałam i szkoda mi je niszczyć. A Ty robisz tylko żele? Ja bawiłam się akrylami ale na swoich pazurkach,jakoś na innych bałam się eksperymentować(no chyba,że ktoś naciskał), z żelami jakoś styczności nie miałam.

Mandrzejczuk paznokcie piękne:) ja chciałam sobie zrobic na swieta to mnie kosmetyczka opieprzyla,ze podczas ciazy zelowych nie mozna robic. co wy o tym myslicie?

reklama
86ania86 no ja słyszałam,że niezbyt akryle, ale żele jak najbardziej. Ale może poczekamy na mandrzejczuk ona w tym siedzi profesjonalnie to nam odpowie

Do góry