Witam sie na ogolnym
milczalam, bo wczoraj Aleksiu mial ciezkie spanie
wybudzal sie doslownie co pol godziny, a ze On nie zasypia sam, to za kazdym razem biegalam do gory i usypialam od nowa
w koncu sie poddalam i wskoczylam tez do wyrka, a On io tak biedaczek cala noc sie wiercil, pil wode i mowil, ze boli go ucho (choc bardziej podjerzewam ktoregos z ostatnich wyzynajacych sie zebow...), w koncu dostal Calpol p/bolowo i usnal. Potem za to sie rozwalal tak, ze ja o malo nie spadlam nad ranem z wyrka
A dzis moj T na firmowym Christmas Party, a ja lepie uszka z grzybami i robie farsz z kapusty i grzybow na jutrzejsze dalsze lepienie
Aleksiu spi, wiec moge dzialac... Teraz stygnie mi kapucha, wiec pisze tu do Was
mandrzejczuk oby siostra zmadrzala i oby ten dran na zawsze zniknal z Jej/Waszego zycia... z autopsji wiem, ze taki dran potrafi byc jak kameleon i zaraz bedzie plakal i przepraszal, oby tylko sie nie ugiela! swiat jest pelen wspanialych, cieplych, dobrych facetow! a ten to psychol, do leczenia, ale to juz na szczescie nie Jej brozka! prosze, nie pozwolcie Jej wrocic do niego...
a w ogole jak juz pisze do Ciebie
to sliczna z Ciebie Dziewczyna i Twoj Mezulek tez przystojniak
Dzidziulek bedzie przesliczny na bank!
a pochwal sie co robisz, ze miala przyjsc do Ciebie klientka?
Buziaki dla Wszystkich :*
p.s.tu znowu mrozik... brrr...