basiekkk
Fanka BB :)
Maju powodzenia w sprzątaniu .Kiedy imprezka, mamy dwie daty 1 czerwca, lub jeśli nie damy rady 8 czerwca. Będą to dwie imprezki w jednym bo urodzinowa Marti + parapetówka właśnie. Ale to uda się tylko i wyłącznie wtedy kiedy nie będzie żadnych opóźnień. Już facet od schodów ma obsuwę, bo miał je montować u nas 20 maja, gościa nie ma dzwonimy, a ten mówi, że pod koniec tygodnia i tak to jest, meble kuchenne planowo mają być pod koniec maja też. Zobaczymy jak się wszystko ułoży.
O ile do tego czasu nie rozwiodę się mężem. Bo ostatnio gorąco u nas. Kiedyś Jaipur nasza mi powiedziała, że najgorsze doświadczenia dla małżeństwa to budowa i dziecko, a ja miałam to wszystko skumulowane w jednym czasie. Przekonałam się na własnej skórze, ze miała rację.
p.s. Majunia ponawiam prośbę o Twój przepis na barszczyk z botwinką:-)
O ile do tego czasu nie rozwiodę się mężem. Bo ostatnio gorąco u nas. Kiedyś Jaipur nasza mi powiedziała, że najgorsze doświadczenia dla małżeństwa to budowa i dziecko, a ja miałam to wszystko skumulowane w jednym czasie. Przekonałam się na własnej skórze, ze miała rację.
p.s. Majunia ponawiam prośbę o Twój przepis na barszczyk z botwinką:-)